Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > ПОЛИТИЧКE ИЗБОРНE ДРЖАВНЕ ИГРАРИЈЕ: ВАНРЕДНО ПОЛИТИЧКО УЗДИЗАЊЕ ДО ПОТПУНОГ ПОРАЗА СРПСКОГ НАРОДА И СРБИЈЕ!??

ПОЛИТИЧКE ИЗБОРНE ДРЖАВНЕ ИГРАРИЈЕ: ВАНРЕДНО ПОЛИТИЧКО УЗДИЗАЊЕ ДО ПОТПУНОГ ПОРАЗА СРПСКОГ НАРОДА И СРБИЈЕ!??

31. марта 2017.

 

Оцена страних западних моћника и оних који су омогућили политичко уздизање садашњег Председника Владе у Србији, јесте да је он испунио дате му задатке на овој функцији, па пошто сада предстоје нови захтеви који се морају спровести, исти ће се најлакше испунити са позиције вишег политичког положаја; са њиме на челу!!?

(Слично се десило и поводом смене Тадића који је са функције Председника државе, координисао рад Владе Србије, а када је одрадио свој део посла септембра 2010.год, и када је из УН извукао решавање питања стања територије КиМ, и у приватном аранжману са Кетрин Ештон донео акт којим је одбацио Резолуцију Скупштине Србије и отворио врата ЕУ да настави са уценама Србије ради лакшег постизања западних циљева!! А пошто је требало одрадити још задатака на урушавању заштите интегритета Србије, одлучено је да он, Тадић буде склоњен и доведен неко ко ће то да доврши)!!!

 

 

004.SRBIJA POD SLJIVOM 2015-6

 

Страни фактори су задовољни ритмом остваривања циљева који су били постављени Влади у Србији, а овакав закључак може да лежи и у чињеници да је велики део постављених задатака извршен у потпуности, међу које између осталих, спадају и ови:

У претходних пет година, “међународни пројекат Косово” се (потписивањем оног издајничког бриселског споразума, априла 2013.год,) ПРИВОДИ КРАЈУ и недавним постављањем и зиданих објеката на, сада административној линији са КиМ, односно на будућим граничним прелазима државе “Косова без звездице”, уз широку подршку ЕУ!!! Из овога закључујемо да је онај почетни принцип “стандарди пре статуса”, претворен у потпуни пораз државе Србије потписан за бриселским столом!!!!

Док суседне државе јачају своју или се дозвољава и подржава формирање нове војске албанских власти на територији КиМ, у Србији је у континуитету настављено урушавање система одбране и слабљење Оружаних снага и јединица Војске Србије, при чему се кроз одвајање пара за учешће дела припадника Војске у мировним мисијама хиљадама километара далеко од Србије, намерно заборављало ва важну чињеницу да уз напредак технологије и нових борбених система, захтева и потребу за адекватно обученим људством оспособљених за њихово дуготрајно и редовно одржавање!!!!

Ангажовањем странаца као саветникa у министарствима Владе у Србији, широм су отворена врата за лако усмеравање и контролисање рада Владе и Скупштине Србије из ван наше државе, као и предлагање и усвајање закона који су по садржини против интереса Србије и њеног народа!!!! А довођењем странца за саветника у кабинет МУП-а, створени су повољни услови за роварење и урушавање и тог важног система државе Србије!!!!

У истом циљу се врши и формирање јединица полиције на глобалном нивоу, па се у ту сврху на наше границе доводе полицајци страних држава (док су наше Граничне јединице Војске морале бити укинуте, јер је то било потребно ради будућег настављања Србије да се креће путем без алтернативе) чија овлашћења нису довољно позната широкој јавности, али се њихов боравак и активности медијски представљају као једно од важних достигнућа отворености Србије!!!

А наравно да је пожељно стално и непрекидно испуњавање мера, стратегија, захтева, смерница, мишљења, директива, регулатива, сугестија, одлука, наредби, налога …итд, итд,,,, доношених од стране бриселске бирократске машинерије, других међународних институција, (који истовремено намећу и ограничења тој држави), као и редовно спровођење захтева, жеља и поштовање закона албанских власти са територији КиМ!!!!

Даље, Влада у Србији и њене институције, одавно су предузели мере у циљу лакше асимилације и утапање под Власт и законе албанских власти преосталог српског живља на територији КиМ!!! То је урађено на званичном нивоу, па прво преко укидања Координационог центра за КиМ и Министарства за КиМ , дођосмо до Канцеларије за КиМ (која руководи из Новог Београда), и до “Српске листе” са које су у срединама са српском већином изабрани председници Општина да положе заклетву према законима и статутима општина донетих и одобрених од стране албанских власти, и потпуно уведени у систем “Републике Косово без звездице”!!!

А свака Вучићева изјава да ће, на било какву увреду или провокацију од стране суседних и европских држава упућене нашој држави, “…..Србија реаговати мирно, сталожено и сусдржано…”, бива пропраћена громогласним и подсмешљивим одобравањем тих истих држава, зато што је Председник Владе у Србији гарант пасивизирања наше Отаџбине без обзира на претње и провокацје са стране, па им на тај начин отвара пут да увек врше различите притиске на Србију.

Чак ни бројни чланови САНУ нису показивали жељу да се пробуде из своје пасивности и упосле своје умне главе и уздигну се изнад просечности, да би својим проценама доприносили и у мобилизацији институција и народа на јачању Србије, па је њихов нерад пожељан поробљивачима Србије

Изгледа да су нашу православну веру боље чувале наше прабабе и бабе, за разлику од СПЦ чија се звона све тише чују, а њена улога у јачању православне вере и духа народа скреће у правцу који је усмерен на остваривање екуменизма где се на крају признаје примат Папи!!!

Па када томе додамо жалосну истину да је годинама затворен и грађевинским скелама и материјалом, опасан Народни музеј Србије, закључујемо да и тај важан сегмент српске културе тоне, на задовољство оних који нису пријатељи Србије, па ће и у овој туристичкој години он остати без посетилаца!!!!

Годинама каскајући, просветни и научни ситем Србије је наставио да се вуче по прашини, да би они светли примери појединаца и њихови успеси били недовољно запажени а њихово знање правилно експлоатисано на нивоу државе, па су на крају своје знање ставили на располагање Западу!!!

Истовремено се образовање наших будућих нараштаја, уз подршку својих родитеља преусмеравало на лаке забавне садржаје презентоване и у програмима медијских ТВ кућа!!!

Повећање незапослености и свођење зарада (оно мало радне снаге који су имали среће да нађу посао) на социјалу и преживљавање појединаца (радећи код страних власника у јефтино купљеним домаћим фирмама) и њиховихј породица, само усложавају многе социјалне проблеме угрожених категорија становништва, чији се захтеви нередовно и споро решавају!!!

Већ десет година реформа правосуђа није отишла даље од слова “Р”, па судски процеси својом дужином трајања добијају облик епске песме, а изречене казне криминалцима делују као награде!!!!

Одвајањем пара за рад гомиле НВО са звучним називима (у којима све “пуца”од демократских израза) и њихово увлачење у обавезан рад и функционисање државних органа, где и поред и добрих својстава оних чије је деловање усмерено ка хуманитарном плану, рад већине њих има и негативан утицај у потпомагању урушавања Србије као државе!!!!

Итд ,итд, итд …и томе сл……. а на задовољство страних фактора који су као хоботница обавили Србију давећи је до њеног нестанка!!!!!

А право питање је, у ствари – зашто би Александар Вучић, после избора 2016., у пуном залету и на врхунцу моћи своје власти, скратио свој мандат за читавих три и по године, а то најважније место по функцији у Србији, препустио другој особи!!!?????????????

Посебно није јасно, ако је Влада у Србији, под вођством Вучића који је својом “мудром, савесном, домаћинском, итд. итд, политиком, уз повећáње суфицита до висине границе дефицита, па преко “стабилизовања” исплате пензија уз њихово смањивање и не вађење руке из пензионерсог џепа, па давање вишеструких субвенција страним инвеститорима, и још заокругљивање оствареног БиДиПија у висини на око 72% спољњег дуга, Србију поставила на СТАБИЛНЕ ноге”, а Србија са њиме на челу, постала фактор стабилности на Западном Балкану”, зашто је Вучић напустио кормило државе на путу без алтернативе и прихватао се изборне борбе за мандат Председника РС, иако зна да је функција Председника државе малте не сведена на шефа протокола!!!?????????

Знајући све ово, намеће се закључак: Вучић се као Председник Владе у Србији планирано подиже на виши ниво како би објединио обе функције а Николића истиснуо из игре као реметилачког фактора, пред коначну нормализацију односа са РКС и потписивање опште обавезујућег споразума са властима Албанаца са КиМ, и појачано усаглашавање са политиком ЕУ, уз неминовно дистанцирање од Русије, тако да ће преко техничког премијера (Вујовића или било кога другог на челу Владе), објединити обе функције у Себи, и тако имати одрешене руке да "сврши" са Србијом (смањи број посланика у Скупштини, спроведе уставну реформу у којој ће Срби остати без своје државе и постати грађани) на само њему знан начин (без референдума), а по вољи евроатлантиста потпуно пасивизира слободарски и патриотски дух српског народа, и обезбеди лично себи „неприкосновену лидерску позицију водеће државе на Западном Балкану“, уз очекивања да у догледној будућности буде адекватно награђен неком високом функцијом у бриселској администрацији!!!!???

На путу без алтернативе, на коме је сваки нови захтев од стране ЕУ само један у низу бриселског пражњења мошница над српским народом и Србијом, можемо само кратко да закључимо да се Србија својевремено вратила са Крфа, али је питање хоће ли се сада из Брисела, Србија вратити читава!!!???????????

 

©Гето Србија