Почетак > ЗАСТРАШУЈУЋЕ > CIA – opasno tajno oružje – Infarkt Pištolj, deklasifikovani izveštaj NWO 1975

CIA – opasno tajno oružje – Infarkt Pištolj, deklasifikovani izveštaj NWO 1975

22. јануара 2012.

CIA

 

Tajno oružje CIA -e koje se koristilo za ubijanje pomoću male strelice koja prouzrokuje infarkt, kako se objašnjava u izjavama svedoka pred sudom, koje se prikazuje na video materijalu. Informišući sebe i druge o ovakvim stvarima, je od velikog značaja, i možemo samo na taj način izgraditi bolju budućnost za sve nas.

Strelica iz tajnog oružja CIA -e može prodreti kroz odeću i ne ostaviti ništa osim male crvene tačkice.Prilikom penetracije smrtonosne strelice, ciljana osoba može osetiti lagani bol poput ugriza komarca, ili ne osetiti ništa. Otrovna strelica se potpuno rastapa prilikom ulaska u metu.

Smrtonosni otrov brzo ulazi u krvotok pa trenutno stvara srčani udar. Jednom kad je šteta nanesena, otrov nestaje vrlo brzo, tako da autopsija ne može detektovati da je srčani udar bio rezultat bilo čega, nego izgleda kao prirodni uzrok.

Zvuči kao savršeno oružje Džemsa Bonda, zar ne?  Ipak, ovo je dokazano Kongresno svedočenje.

Začuđujuća infromacija u vezi ovog tajnog oružja CIA -e dolazi iz svedočanstva u U.S. Senatu iz 1975. godine o nevaljalim aktivnostima CIA -e. Ovo oružje je samo jedno od oružja koje podsećaju na Džems Bond oružja, koja su otkrivena na “Saslušanju Crkvene Komisije”, ili službeno nazvano SAD Senatski Komitet za Istraživanja Vladinih Operacija čitaj Tajnih Aktivnosti.


Da li bi moglo ovo ili slično oružje koje je korišćeno, npr. u vezi nedavne smrti 52-godišnjeg Marka Pittmana, novinara koji  je predvideo financijsku krizu i razotkrio zlodela oko Financijskih Rezervi? M.Pittman, koji se borio da se poslovi  federalnih rezervi pomnije sagledaju, vodio je Bloomberg vesti i tada je tužio Centralnu banku i dobio je spor, a nakon toga je  25. novembra 2009. umro od srčanog udara.

Pogledajte gore jednominutni video za opis navedenog, od strane nekadašnje CIA sekretarice na Kongresnom saslušanju u vezi ovog tajnog oružja za ubijanje koje prouzrokuje srčani udar.

Категорије:ЗАСТРАШУЈУЋЕ