Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > NOVE PRETNJE OD STRANE INDUSTRIJE MESA „MATIJEVIĆ“

NOVE PRETNJE OD STRANE INDUSTRIJE MESA „MATIJEVIĆ“

4. фебруара 2016.

 

Naša redakcija je dobila novu preteću poruku od strane Industrije mesa „Matijević“, u kojoj izražavaju nezadovoljstvo pratećom slikom uz glavni tekst, što predstavlja i potvrdu da potpisnici poruke nepažljivo prate i komentare ispod objavljenog teksta, kao i komentare mnoštva čitalaca, među kojima bi sigurno uočili i odgovor naše redakcije na njihovu prethodnu poruku u vezi zahteva za objavljivanje demanta o stanju u pomenutoj firmi a objavljenom na linku koji su i sami naveli!!!

A nova poruka ove firme koja odiše pretnjama je:

 

 

Pretnja industrije mesa Matijevic

 

Interes široke javnosti je da da uvek ima saznanja o dobrom ili lošem radu i aktivnostima počev od državnih institucija, različitih firmi u Srbiji, tako i firme Industrija mesa „Matijević“ kojoj ništa ne daje za pravo da bude izuzeta bilo pohvala, bilo kritika, i sada i ubuduće!!!

A što se tiče interesa raznih kompanija i firmi, za njihove interese postoje marketinške kuće i agencije… !!!

 

©Geto Srbija

 1. Milovan Radić
  4. фебруара 2016. у 22:45

  To što se njima ne dopada neka slika, to je već njihov problem.
  Ni nama gradjanima koji ne konzumiramo njihove proizvode se ne dopadaju niihove kobasice i dimljene butkice na reklamama, pa nikome ne pretimo sudskim tužbama zbog toga…

  Свиђа ми се

 2. Lenoir
  5. фебруара 2016. у 10:55

  A meni se svidja ono“diplomirani pravnik“ kod ove Gruborove…Samo se pitam jel to sa „MEGA TREND“ fakulteta…

  Свиђа ми се

 3. 5. фебруара 2016. у 16:16

  Petak 05.02.2016.

  U toku popodneva, naša redakcija je dobila elektronsku poruku od Industrije mesa „Matijević“ koju, u cilju medijski korektnog izveštavanja javnosti, u celosti objavljujemo:

  Poštovani mediji šaljem Vam najnovije dešavanje povodom skandala koji je zadesio našu firmu u nadi da ćete objaviti ovaj prilog kao epilog priči koju ste pratili od početka!

  OBMANI POTROŠAČA DOŠAO KRAJ

  Beograd, 5. februar 2016. – Nakon nedelju dana kontinuiranih napada koji je započeo Mihajlo Čepi, bivši zaposleni Industrije mesa Matijević snimcima u kome je tendenciozno napadnuta kompanija, ceo slučaj je dobio epilog. Čepi je na društvene mreže postavio video u kome se izvinjava kompaniji Matijević i bivšim kolegama. U snimku se navodi da je napad bio instruiran od strane konkurentskih kompanija, a da je cela priča otišla dalje nego što je on planirao.
  „Želeo bih da se izvinim prvenstveno radnicima Industrije mesa Matijević i porodici Matijević. Našao sam se u bezizlaznoj situaciji u koju sam doveden od strane konkurentskih kompanija, koje su me primorale da sve ovo uradim. Svakako nisam očekivao da će moja priča da poprimi ogromne razmere. Ljudski je grešiti, i ja se izvinjam, ne ljutite se na mene, na ovo sam bio primoran.“ – rekao je Čepi u u poslednjem objavljenom snimku.
  Za 25 godina postojanja mesna industrija Matijević kao pre svega porodična firma strogo vodi računa o bezbednosti i kvalitetu svojih proizvoda i o svojim potrošačima. Kao tržišni lider nastaviće da posluje po evropskim standardima koje je potvrdila i vandredna veterinarska inspekcija koja je bila inicirana ovim napadom na kompaniju.

  Za sve dodatne informacije možete se obratiti agenciji RED, koja je ovlašćena za odnose s javnošću. Kontakt: Nevena Cvetić, mail: nevena.cvetic@redc.rs, tel: +381 65 933 9133
  S poštovanjem / With respect,
  Lana Matijević
  Inokorespodent

  Industrija mesa Matijević doo
  Rumenacki put 86, Novi Sad
  Tel : +381 21 518076, +381 21 6610 662
  Fax: +381 21 518 075; +381 21 6390 628
  Serbia
  PIB : 100276831

  Email: lana.matijevic@matijevicdoo.com
  http://www.matijevic.rs

  Свиђа ми се

 4. 5. фебруара 2016. у 19:26

  Još jedan razlog da se u ŠIROKOM LUKU ZAOBILAZE njihove radnje gde prodaju svoje obrađene crkotine.

  Свиђа ми се

 5. 5. фебруара 2016. у 21:00

  Koliko su mu platili? ili koliko i cime su mu pretili?! Ako je bio izlozen pritisku od konkurentskih firmi zasto sada nadlezne institucije i pravosudje ne odreaguje ko je vrsio pritisak dali bivsa firma ili konkurentska.ma daj bre pa samo budale mogu ds poveruju

  Свиђа ми се

 6. Nikola
  6. фебруара 2016. у 12:23

  I od ranije su ovakve glasine bile aktuelne al sad čovek javno svedoči i na kraju je ućutkan! A možda i dobro plaćen. Od koga? Sve je u opciji!

  Свиђа ми се

 1. 5. фебруара 2016. у 19:30
 2. 6. фебруара 2016. у 15:20
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: