Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > STRUKTURA UPRAVLJANJA I IZDAJE SRBIJE!!!!

STRUKTURA UPRAVLJANJA I IZDAJE SRBIJE!!!!

23. марта 2015.

 

 

Da li se posle bombardovanja Srbije, razaranja infrastrukture države, ubijanja i sakaćenja ljudi, gađanja muniicijom sa osiromašenim uranijumom,,… može reći da nam je NATO prijatelj!!???

 

 

032b.STRUKTURA UPRAVLJANJA I IZDAJE SRBIJE-5

 

Nikako nam neće biti jasno da li BAŠ SVI članovi političkih stranaka, u svojim ličnim osećanjima, dele BAŠ SVE one ciljeve koji su napisani u statutima njihovih stranaka, i da li BAŠ SVI podržavaju i onakve naopake zakone donešene na štetu Srbije i sopstvenog naroda!!???

Ako je tako, još jednom možemo da zaključimo da je EU odlično izabrala baš ovo rukovodstvo Srbije da progura sve zamišljene planove usmerene protiv Srbije, srpskog naroda i ostalih stanovnika Srbije, kao i onaj koji se naziva "Međunarodni projekat Kosovo.

Nemim posmatranjem domaćih događaja i sopstvenom pasivnošću, potvrdićemo često pominjani zaključak da su Srbi malo zapamtili od istorije našeg naroda, na žalost!!!

 

©Geto Srbija

  1. 24. марта 2015. у 10:42

    Velika bruka i sramota vladu koju smo birali i ukoju smo verovali ispade da je najgora od svih dosadasnjih ljudi ovo sto su potpisali sa NATOagresorima ili neka povuku taj potpis ili cela vlada da da ostavku ,Nikolicu raspusti vladu inace postadosmo robovi evrope i amerike.

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: