Почетак > ЗАСТРАШУЈУЋЕ > „LISTEX“ KAO ORUŽJE: VIRUS KOJI SE PRSKA PO MESU, SIREVIMA I ORGANSKOJ HRANI

„LISTEX“ KAO ORUŽJE: VIRUS KOJI SE PRSKA PO MESU, SIREVIMA I ORGANSKOJ HRANI

16. јуна 2014.

"Pametni" zakoni za etiketiranje i deklarisanje su omogućili firmama da raspršuju viruse koji se hrane bakterijama kao dodatak hrani pod nazivom "Listek", na organsku hranu i prođu nekažnjeno.

Ovaj koktel od šest virusa koji se hrane bakterijama (Bakteriofagi) može se naći na svemu, od mesa i sireva pa sve do voća i povrća.

Listex

Ovaj aditiv je kombinacija "obučenih ubica" koje su ugledale svetlo dana u laboratoriji, i koje ciljaju bakteriju Listeria monocitogenes, bakteriju odgovornu za razboljevanja ljudi.

To je samo još jedan pristup rešavanju CAFO patogena, i ni jedna kompanija čak nije dužna da vam to kaže.

Šta "raste" u vašoj zapakovanoj namirnici koja je "spremna-za-konzumaciju" u vašem frižideru?

Može li to biti superbakterija Listeria ili samo poremećaj nekog od Biotechovih Bt-toksina?

Možda je to samo bezrazložni strah?

Prehrambeni Kriminalci i Agencija za hranu i lekove (FDA)

Budući da potrošači sve više i više dolaze pameti i čitaju nalepnice i deklaracije, ovi prehrambeni kriminalci smišljaju nove načine da bi prikrili svoje zločine.
Promena imena, korišćenje super-fine štampe i mahnito korišćenje FDA-odobrenih toksina čak i na organskoj hrani su savršeni primeri manjkavosti prehrambenog sistemu gde se provere i analize proizvoda na zdravlje gotovo nigde ne mogu naći.

Čak ni sertifikovana organska hrana ne mora proći ispitivanje toksičnosti na teške metale ili imati na sebi bilo kakva upozorenja za sadržaj žive, olova ili aluminijuma.

Koliko je takva hrana sigurna za ljudsko zdravlje?

Američka konvencionalna mesna industrija koristi amonijak i izbeljivač da bi ubila viruse i virusne kombinacije koje ubijaju bakterije, DNK iz insekata da bi ubili druge insekte u kukuruzu i soji, insekticid unutar semena da ubije bube, antibiotici koji ubijaju patogene u životinjama uzgojenih-za-klanje , ali to ne deluje uvek.

Slučajevi epidemija prouzrokovanih bakterijama E.Coli i Salmonela su raširene i dovode do opoziva svih vrsta proizvoda.

Slučajevi superbakterija i superkorova se širi u SAD-u, pa ko još brine za Listek?

Ko pokušava da ga zabrani?

Ko zna nešto o Listek-u?

 

Ni jedno istraživanje o štetnosti na Listek nije napravljeno

 

Vi ste možda upoznati sa skraćenicom "GRAS", što znači eng. prev "uopšteno priznato kao bezbedno".

To je omiljeni način na koji FDA odobrava sve ono na šta ne želite da trošite novac na istraživanje bezbednosti.

Evo još jedan izraz ćete prepoznati: "Ova tvrdnja još uvek nije potvrđena od strane FDA".

Za prirodne i organske vitamine, minerale, lekovite biljke i tinkture, obično znači da te stvari deluju pozitivno na naše zdravlje, ali FDA ne želi da građani veruju u to, ili koriste te materije za lečenja od trovanja Listekom, GMO hranom, fluorom u vodi ili od laboratorijske farmaceutske medicinske zavisnosti.

"Bezbednosna mera" uz pomoć virusa je preopterećenje endotoksin – materijama za koje se zna da izazivaju alergije, astmu, autoimune bolesti, razne upale i povišen holesterol, pa čak i rade kao katalizator za rak debelog creva.

Virusi su veoma prilagodljivi, tako da  uzorci prezentovani FDA jednostavno nisu i ne mogu biti pouzdani, čak i ako im je nivo endotoksina nemerljiv u vreme kad su bili odobreni.

To je složeno pitanje sa vrlo zastrašujućim posledicama.

Kompanija "Intralitik", proizvođač Listek-a, tvrdi da su to "pročišćeni" virusi, ali ono što se dešava iz godine u godinu je misterija.

Evo poente:

Bakteriofagi (virus koji ubija bakterije) se može boriti s prijateljskim bakterijama u digestivnom sistemu, što može prouzrokovati teže varenje hrane.

To može ozbiljno da ošteti vaš imuni sistem i prvu liniju odbrane, vašu crevnu floru.

Šta će telo učiniti kako bi se zaštitilo od Listek-a?

To pitanje podstiče zabrinutost.

 

Kako GMO komunicira sa masovnim količinama bakteriofaga?

Viralni fragmenti u genetski modifikovanoj hrani sadrže viralne "gene promicatelja" koji pomažu da strana DNK zarazi domaćina.

To znači da živi virusi unutar Biotechovog GM kukuruza, soje, pamuka, uljane repice i šećerne repe može rekombinacijom stvoriti agresivnije viruse.

Jeste li ikada bili zabrinuti da ćete dobiti vakcinu protiv gripa ili vakcina sa živim virusima i onda se razboleli od iste te bolesti protiv koje ste se vakcinisali?

Zamislite umetanje živih virusa u svoju hranu, prskanje hrane sa virusima koji jedu bakterije, a zatim uzimate vakcinu protiv gripa, i to sve u istom danu.

Potražite održiva, seoska gazdinstva koja uzgaja svoje životinje s poštovanjem, gde one pasu i vide sunce, gde jedu prirodnu hranu kakvu bi oni trebalo da jedu, i gde ne trebaju antibiotici u borbi protiv infekcije.

Potražite sertifikovanu organsku hranu i postavljajte pitanja proizvođaču u vezi teških metalnih toksina, poznatih karcinogena i Listek-a.

Amerika, a sve više i Evropa je sve više puna odraslih ljudi sa oslabljenim imunim sistemom, zahvaljujući alopatskoj medicini, hemoterapiji i GMO hrani.

Sve to polako ali sigurno dolazi i na svaki način ulazi u Srbiju, posredstvom mnogobrojnih “Hiper i Mega” marketa.

Edukujte svoje članove porodice, svoje prijatelje, svoju decu i svoje susede oko vesti o prirodnom zdravlju koje utiče na njihov svakodnevni život.

Nemojte biti jedan od 1600 + žrtava Listeka, koliko ih umre svake godine ili žrtva neke druge vrste prehrambenog "terorizma".

Nemojte biti eksperimentalni pacov Velike prehrambene industrije!

©Geto Srbija

Izvor:  www.naturalnews.com

%d bloggers like this: