Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > KLINIČKO-BOLNIČKI HAOS POD BUDNIM OKOM VLADAJUĆE KOALICIJE

KLINIČKO-BOLNIČKI HAOS POD BUDNIM OKOM VLADAJUĆE KOALICIJE

29. новембра 2013.

 

Vučićev pokušaj da zađe duboko u kombinacije zdravstvene mafije neslavno se završio. Dobro je znao da za tako nešto mora da angažuje ljude bliske mafiji jer su glavni ljudi po zdravstvu duboko ukorenjeni u podzemlju decenijama. Međutim, malo je poznato da je on tu ustvari izgubio bitku sa kadrovima SPS u zdravstvu koji su iz sveta kriminala.

 

                    Piše: Inasjder L-5

 

Njegov najverniji saradnik Zlatibor Lončar počeo je da udara u kombinacije SPS kadrova u zdravstvu koje imaju sa kriminalcima. On je to svakako mogao zbog ličnih veza u kriminalu a ne samo Vučićeve podrške. Međutim, dogovor je bio da se kombinacije prljavih SPS-ovaca rasture jer se zasnivaju na pljačkanju budžeta pre svega kroz nabavke.

U jeku tih aktivnosti, Lončareva žena ostaje u drugom stanju posle deset godina veštačkih oplodnji ali, potpuno nesmotreno od strane samog Lončara, ona upada u ruke ginekologu iz Ginekološko-akušerske klinike (GAK) Narodni front, doktorki Rakić, proverenom kadru SPS u svim prljavim igrama.

Potpuno amaterski, dezinformisan, Lončar dopušta da dr Rakić njegovoj ženi doslovno iz utrobe povadi decu dva meseca ranije, pa jedno odmah izgubi a za drugo se bori za život u Beču.

Time je jedan iz trio fantastikus Kliničkog centra Srbije (KCS), u sastavu Ristić, Lončar, Dragutinović, eliminisan. Gradimir Dragutinović i njegov sin Dejan, prijatelj Aleksandra Vučića i njegovog mlađeg brata, klasičnom špijunskom aferom dezavuisan je nepovratno i blamažu njegovog postavljanja na bilo koje odgovorno mesto, Vučić sebi ne bi više dozvolio.

Radi se o tome da je Dragutinovićev kolega iz generacije, bivši predsednik jednog od nekadašnjih mesnih odbora JUL-a u Beogradu, sada aktivan sindikalac u Novom sindikatu zdravstva, kroz kafanska pijančenja i razne bahanalije obnarodovao kompletan dosije o Dragutinovićima (i starijem i mlađem) i njihovim aktivnostima na nabavkama u KC Srbije. Sve je predao Novom sindikatu zdravstva uz još nekoliko dokumenata koje je izvukao od Gradimira Dragutinovića.

Na konferenciji za štampu koju je Novi sindikat organizovao, prikazano je najviše protivzakonitih radnji oca i sina Draguitinović, dokumentovanih upravo zahvaljujući tom sindikalnom povereniku koji se inače, da bude veća ironija, i sam tereti za niz prekršajnih i krivičnih dela, pa kroz ovaj manevar pokušava da se dodvori SPS strukturama da bi izbegao hapšenje.

Odmah pošto je uradio transplantaciju srca, Ristić je postavljen na stub srama od strane proverene osovine Bajec-Peško kroz medije koje drži Demokratska stranka, ali uz logistiku koju pružaju SPS kadrovi u KC Srbije. U ovom slučaju, to je Mirko Kerkez.

Pošto je profesor Ristić naš najbolji kardiohirurg koji se bavi strukom ali bez osnovnog pojma o načinima kako da se bori sa mafijom, doveo je sebe do situacije da je potpuno razvlašćen u Kliničkom centru Srbije!

Umesto toga mogao je medijski da se odbrani puštanjem u etar kupoprodajnih ugovora koje je Bajecova ekipa sklopila sa KBC Beograd, jer je očigledno da Bajec ovaj privatni klinički centar kupuje od para koje je opljačkao dok je bio direktor KC Srbije.

Isto tako, Mirko Kerkez koji je Bajecu bio zamenik, kupio je preko svog sina iz prvog braka odmaralište Gučevo kod Banje Koviljače (inače, velelepan kompleks), takođe od para koje je pljačkao u Bajecovo vreme. Umesto toga, Ristić je dozvolio da ga prozivaju za 40 miliona dinara koje je uplatio KC Srbije na račun Fudbalskog kluba Crvena Zvezda, i to po naredbi Vlade Srbije (voljom Aleksandra Vučića). I sve to iz razloga "da bivši šampion Evrope ne bi bankrotirao i obrukao ceo narod i državu".

Čak i deca u osnovnoj školi znaju da direktor jedne državne firme ne može da prebaci sredstva sa računa na raučn tek tako, bez naređenja "sa vrha". Na žalost, Miljko Ristić je potpuno nespreman za kadrove DS i SPS koji ga mažu govnima po raznim medijima.

Mafija se konsolidovala, ujedinila, izglađeni su sukobi, kao na primer onaj između Đorđa Bajeca i Predraga Peška, tako da ceo kriminalni svet u zdravstvu oseća opasnost zbog diktata iz EU koji zahteva da moraju da se uklone, a koji Vučić jednostavno mora da ostvari.

Poznati su i svi računi, svaki dinar koji je opljačkan, a u međuvremenu preko 100 predmeta stoji u beogradskoj Palate pravde čekajući zeleno svetlo koje je Evropska unija odavno dala za rešavanje. Ali, direktor policije Milorad Veljović time vešto trguje i ucenjuje Ivicu Dačića zbog umešanosti SPS kadrova u velike afere u zdravstvu. Naravno, ništa manje nego kadrovi Demokratske stranke, poput Bajeca i Peška.

 

©Geto Srbija

materijal: List protiv mafije

 1. 4. децембра 2013. у 13:06

  Nema zakona za korupciju u zravstvu, lekari u crnim mantilima saradjuru sa farmaceutskom mafijom, nedodirljivi su! Slucaj mog supruga Milana Radakovica, koga je dr Milan Djordjevic onkolog Sr Kamenica, zamenio imenjakom, dao mu prejaku dozu hemoterapije i za 2 nedelje suprug je zbog unistene krvne slike umro! Moj suprug uopste ne postoji u komojuteru kao pacijent kod pomenutog dr. pri tom meni salju telegram saucesca da sam ja umrla!!! Supruta su mi ubili, mene sahranili i po dir. Vicko Ferencu niko nije kriv! Poslala sam zalbe Ministarstvu zdravlja, ministarki Slavici Djukic i podpresedniku Aleksandru Vucicu, nemam nadu da ce pravda izaci na videlo, uzdam se samo u sud Strazbura!!!

  Свиђа ми се

 2. 4. децембра 2013. у 14:09

  Institut Sremska Kamenica, zloglasni logor ausvic, pod vodjstvom onkologa dr Milana Djordjevica i njegovog odbrambenog saucesnika direktora Vicka Ferenca je pravi primer zdravstvene mafije!!! U toj ustanovi zdravstvo razara rak, metastaziraju lekari u crnim mantilima, placenici farmaceutske mafije citostatika, uhapseno je u nedavnoj aferi nekoliko lekara, ostali su ovi koji opravdavaju dobit ubijanjem pacijenata, zakon im nemoze nista jer su zbog vlasti nedodirljivi!!! Srbijo, dotakla si dno zivota, da mi supruga Milana Radakovica ubiju, meni posalju telegram da sam ja umrla, samo im zelim da to isto docekaju od svojih najmilijih do njih samih!!!

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: