Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > PIJACA RAZNOVRSNOSTI: VUČIĆEV KOMITET ZA SARADNJU SA EMIRATIMA

PIJACA RAZNOVRSNOSTI: VUČIĆEV KOMITET ZA SARADNJU SA EMIRATIMA

30. августа 2013.

 

Jednostranim ukidanjem viza za građane Ujedinjenih arapskih Emirata, Aleksandar Vučić je napravio najteži prestup u otimanju državne suverenosti Srbije. Otvorio je vrata državi u kojoj vlada šerijatsko pravo, gde je svaki strani radnik građanin najnižeg reda, i gde je svaka druga vera osim islamske-neprijateljska! Pokloni koje je Vučić mimo volje građana Srbije dao šeiku Zajedu, spadaju u najvredniju državnu imovinu, a njegova propaganda o ulaganjima emira, najobičnija je farsa.

 

          Nikola Vlahović

 

Šeici ovde dolaze samo da uzmu, a ne da daju. Kod njih je podmićivanje propisano šerijatom, a to je ono što ovog prolaznog srpskog gospodara magnetski privlači. Dolazak "poslovne Al Kaide", opasnost je za čitavu Evropu, i predstavlja grobnicu za Srbiju i njene ideje o pravnoj državi parlamentarne demokratije.

Strateški haos koji svakodnevno proizvodi Aleksandar Vučić dostiže ovih dana svoj vrhunac. Mimo Skupštine, i bilo kakve demokratske procedure, svojevoljno, onako kako to rade sve autokrate u najsiromašnijim zemljama sveta, odlučio je da formira nekakav Komitet za saradnju sa Ujedinjenim arapskim Emiratima!

Gospodaru Vučiću je palo na pamet da to sve prođe nekim "rešenjem Vlade" koji još niko nije video. On, inače, ovakve odluke donosi isključivo na glavnom odboru svoje stranke, pa je tako Skupština Srbije svedena na anahronu organizaciju, koja je prespora za ostvarenje njegovih svakodnevnih fantazija i košmara.

I ovom prilikom, posredstvom svojih stranačkih podanika, poručio je celoj Srbiji da je "saradnja sa Emiratima od strateškog značaja za Srbiju, jer se nakon uspostavljanja partnerstva između Etihada i Jata, iz te prijateljske zemlje u narednom periodu očekuju ogromne investicije…".

Ali, pozadina njegove ideje o saradnji sa Emiratima, sasvim je druge prirode

Sin italijanskog mafijaša i bivši gradonačelnik Njujorka, Rudolf Rudi Đulijani, Vučićev "predizborni adut", usmerio ga je prema svom poslovnom partneru, Šeiku Mohamedu bin Zajedu Al Nahjanu.

Od tog momenta, počinje fatalna veza ovog prebogatog Arapina i Aleksandra Vučića, tog preobraćenog radikalskog vampira koji danas kroji sudbinu Srbije. Od prvog susreta, "energetski naboj" među njima dvojicom ne prestaje. Vučić je u njemu video ostvarenje svojih ličnih, poslovnih, ali i državničkih ambicija.

Šeik je u njemu video idealnu priliku da se ušunja u Evropu "na mala vrata", da zaposedne "meki trbuh Evrope", najbolju geostratešku poziciju na Dunavu, te tako omogući islamistima obučenim u odela poslovnih ljudi da nesmetano započnu završne radove na devastaciji evropskog identiteta. Vučić je na ovaj način ponudio Srbiju kao poligon ne samo Emiratima, nego i drugim zemaljama ekstremnog islama preko kojih džihad planira da se useli na Stari kontinet.

Ne treba sumnjati da će odgovor Evropske unije na ovo biti brutalan. Srbija će biti izolovana na način na koji do sada nikada nije bila.

Ovo i ne mora da bude toliko loše, posebno za Engleze, (za koje je poznato da Srbiji nisu nikada želeli dobro), obzirom da se zna da Britanija upravlja i svim arapskim emiratima i korumpiranim emirima i šeicima, pri čemu međusobne naftno-robno- uslužno-novčane transakcije Istoka i Zapada, tako kontrolišu vlastelinski trgovački karteli u kojima prednjače naravno Britanci, pa tako nije isključeno da u ovakvom poslu “oduzimanja” JAT-a, ima i njihovog udela...

Koliko daleko je Vučić otišao udvarajući se šeiku Mohamedu el Zajedu, najbolje govore činjenice: Naime, Emirati, odnosno, ovaj vladar Emirata, do sada su od Vučića dobili nacionalnu avio kompaniju JAT, koja je zvanično prodata njihovoj kompaniji Etihad za 100 miliona evra, isto onoliko koliko Srbija odmah ulaže u Etihad!

Drugi veliki poklon je poljoprivredno zemljište u Vojvodini (ceo region Bačke Palanke, najplodnije ravnice na obalama Dunava, već su predate Emiratima).

Vučić je Mohamedu bin Zajedu al Nahjanu poklonio i luku na Dunavu, ne samo jednu nego sve luke koje Srbija na Dunavu ima!

Pre ovih darova, šeik je Vučića lično nagradio sa tri blindirana džipa marke "Mercedes 500 GL" vredna tri miliona evra. Džipovi su iz Ujedinjenih Arapskih Emirata dopremljeni transportnim specijalnim avionom "Herkules", a svaki od njih ima motor od 6.100 kubika i brzinu od 300 kilometara na sat, kako bi mogli da prate brzinu njegovih misli i dela.

Takođe, kao lični poklon Vučiću, dobio je i najsavremeniju snajpersku pušku, a šeik se pohvalio da je u pitanju specijalna izrada, najbolja na svetu.

Poznata je i činjenica da je bliskost Mohameda bin Zajeda i Vučića otišla toliko daleko, da je šeik prilikom boravka u Srbiji, spavao u njegovoj kući u Jajincima kod Beograda. Od tog momenta, strasti su se razbuktale, pa je Vučić posegao za opasnim presedanom: samoinicijativno je najavio jednostrano ukidanje viza za građane Emirata.

I pored činjenice da Srbija sa Emiratima nema uspostavljene diplomatske odnose, niti diplomatsko-konzularna predstavništva. Odatle pa do dolaska radnika iz Pakistana samo je korak. A pola koraka je između svakog pakistanca i Al Kaide.

Ako je sve ovo zadatak Vučićevog komiteta, a po preporuci bivšeg gradonačelnika Njujorka Rudija Đulijanija i njegove demokratske braće u Kongresu, onda je sve jasno. Rat islamista u Siriji i Egiptu protiv legalno izabranih vlada. Jasno je onda kome treba "tihi" ulazak "poslovne Al Kaide", preko Srbije u Evropu.

Ali, šta zna Srbija o ovome?

Po šerijatu, nijedan dogovor sa nevernicima ne obavezuje. Šeik će nam, kada zatreba, zatvoriti vrata, u duhu šerijata.

 

©Geto Srbija

materijal: List protiv mafije

  1. oliver
    9. септембра 2013. у 04:07

    dzabe njima otvorena viza ,kod nas vise nece ni leptir da dodje.Kome mi trebamo?vise i ta Al kaida dosadni su sa tim ima li sta novo?

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: