Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > SRBIJA U NATO: VLAST ĆE POGAZITI I SVOJU ODLUKU O NEUTRALNOSTI

SRBIJA U NATO: VLAST ĆE POGAZITI I SVOJU ODLUKU O NEUTRALNOSTI

20. јула 2013.

 

Petog jula 2013. godine, generalni sekretar NATO pakta, Andres Fog Rasmunsen, javno je pohvalio državno rukovodstvo u Srbiji za "političku odlučnost da se nađe rešenje koje otvara put za pokretanje pregovora o članstvu Evropske unije sa Srbijom" a uoči najavljene farse od rekonstrukcije vlade, koja je, sada je to već jasno, samo obična dimna ,,zavesa“ za Vučićevo samosklanjanje iz ministarstva odbrane. Vučićev krajnji cilj je da neko drugi odradi prljavi posao guranja Srbije u NATO pakt protiv volje naroda! Naime, Vučić je već jedan prljavi posao na Kosovu odradio, pa bi još i akcija guranje Srbije u NATO, bila previše.

 

           major Goran Mitrović

 

Samo dve nedelje pre nego što je Rasmunsen dao intervju za agenciju Beta, u kome je rekao da je Srbiji mesto u NATO, ali i da ova alijansa neće smanjiti broj svojih vojnika na Kosovu, u Beogradu se pojavio ruski general Nikolaj Patrušev, koordinator rada svih ruskih bezbednosnih službi.

Patrušev je ostao tek nekoliko sati, i za to vreme je trajala panična trka Aleksandra Vučića između kancelarije NATO-a i zgrade Predsedništva gde je ruski general održao kratko predavanje Tomislavu Nikoliću o tome da ruski interesi u Srbiji ne smeju biti ni u čemu ugroženi, te da bi ulaskom Srbije u NATO alijansu, došlo do trajnih poremećaja odnosa dve bratske države.

Ali, kako je Vučić još 19. aprila u sedištu NATO pakta u Briselu obećao Rasmunsenu, Srbija je krenula u pravcu čije se posledice još ne mogu sagledati. I sam Rasmunsen je posle sastanka sa Vučićem kazao kako NATO podržava dijalog na Kosovu (predaju srpskih opština u ruke albanskih vlasti u Prištini): "…Spremni smo da odigramo svoju ulogu ukoliko dođe do sporazuma". To je značilo da će NATO rado da prihvati dobrovoljno porobljavanje Srbije. Stvari su već tada bile jasne. Vučić je imao zadatak da dovede Srbiju do odluke, a samu operaciju privođenja žrtve dželatu, obaviće neko drugi!

Samo godinu dana ranije, dok je još trajala akcija masovne prevare koju je izvodio sa svojim "političkim ocem" Tomislavom Nikolićem, Vučić je insistirao da se u medijima vidno istakne njegovo odlučno protivljenje ulasku u NATO pakt! Internet portal E-novine (31.7.2012. godine), bio je najrečitiji, tekstom objavljenim pod naslovom "Vučić odlučno protiv NATO!"

Posle samo godinu dana, Vučić više ne želi da bude ministar odbrane. Istina, on je za godinu dana vršenje te funkcije, više izbegavao taj posao nego što ga je radio. Njegov posao je bio da konačno upropasti vojsku, svede je na nivo karikature, smešnim paradama, a sve sa ciljem da obavi posao predaje suverenosti NATO paktu. Tako je dogovoreno!

Već dve decenije Aleksandar Vučić, iz petnih žila, radi protiv interesa države Srbije. Ne treba zaboraviti da je i on bio kursista u Londonu! Navodno je prao čaše!

Da li će on, nama ispred nosa, skoro usamljen, dovesti NATO u Srbiju? Dolazak NATO alijanse je opasan i po naše živote. Prvo, moramo da platimo one koji će nas okupirati. Da izdržavamo bantu crnce koji su, danas, dominantni u američkoj vojsci, kojoj je, neophodno mnogo belih boraca, i topovskog mesa. Drugo, NATO bi mogao besplatno da koristi naše drumove, bolnice, škole, da njihovi oficiri i vojnici nekažnjeno siluju i ubijaju. Sa takvom vojom alijansom želi da nas uništi Aleksandar Vučić, podmećući nam Aleksandra Vulina, kao novog ministra.

Da li je Vulinova ostavka na mesto šefa vladine kancelarije za Kosovo, onda bila lažna? Da li mu je Vučić pravio alibi, da sa mesta ministra odbrane može da prevari kosovske Srbe, i građane Srbije, da je NATO naš spasilac!?

Isto kao i kada nas je zasipao nuklearnim bombama, zauvek trujući naša njive, reke, planine. Nije NATO usrećio ni kosovske Albance. Oni će, međutim, sigurno je, podići glas i ruku protiv “usrećitelja“ kada shvate da im života na zatrovanom Kosmetu više nema. Očigledno je da Rusija, ako želi pomoći Srbiji, mora da jasno stavi do znanja NATO alijansi, da ne želi da i Srbija bude porobljena, preko vazalne vlade. Da iza Srbije isto stane kao i iza Belorusije, Kazahstana, Gruzije, Ukrajine. Ukoliko nas Aleksandar Vučić do tada sam ne porobi.

 

©Geto Srbija

materijal: List protiv mafije

%d bloggers like this: