Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > TAČI POZVAO I FUNKCIONERE IZ SRBIJE NA NJEGOVO SLAVLJE

TAČI POZVAO I FUNKCIONERE IZ SRBIJE NA NJEGOVO SLAVLJE

17. фебруара 2013.

 

Da li funckioneri institucija Republike Srbije, ( i koji su plaćeni iz srpskog budžeta-a to znači i od novca običnih građana Srbije), imaju pravo da prisustvuju na svečanosti u “državi” koja nam je oteta bombardovanjem, i koju Srbija ne priznaje???

poziv

“Predsednik Asocijacije Kosovskih Opština, Naim Ismajli u ime opština Republike Kosova, povodom 5. godišnjice nezavisnosti Kosova, sa zadovoljstvom pozivamo gospodina Nagip Arifi, predsednika opštine, Bujanovac povodom proslave obeležavanja 5. godišnjice nezavisnosti Kosova.

5-godišnjica agenda je u prilogu.

Ceo program je pripremljen u bliskoj saradnji sa Vladom Republike Kosovo.

Smeštaj, ako dođete u Prištini 16. februara 2013. će biti obezbeđena od strane Asocijacije Kosovskih Opština, očekujem vaš dolazak.

RSVP

Теl: +381 245 734

Е-маил: сафетбекири@комунат-кс.нет

clip_image002

A mnogo prisniji poziv, Tači je uputio predsedniku opštine Preševo Ragmi Mustafi, rečima:

“Dragi Mustafa imam čast i zadovoljstvo, u ime Vlade Republike Kosova, kao i moje lično, da Vas pozovemo povodom pete godišnjice nezavisnosti, 17. februara 2013.Kosova, koje je značajan period 14 godina oslobođenja i sada ulazi u svoju petu godišnjicu, kao slobodna, demokratska, suverena i nezavisna država… "

Dalje, u pozivu Tači nastavlja neskrivenim hvalospevom:

"Kosovo sve više konsolidovana, kao država posvećena je negovanju i produbljivanju demokratije, ekonomskog razvoja, promociji socijalne zaštite i miroljubive politike u regionu. Povodom pete godišnjice nezavisnosti, što predstavlja važan trenutak za noviju istoriju Kosova, i daje nam veću snagu i odgovornost da predvodimo našu zemlju ka integraciji u evro-atlantske institucije u EU, NATO i UN .. "

(Ovaj zadnji deo rečenice nam se čini mnogo poznat, slušajući reči naših članova Vlade…)

Poastavljamo pitanje ko je još od građana Srbije dobio sličan poziv za takvu svečanost???

Za Nagipa i Mustafu znamo, a za Rizu Halimija nismo proverili!!! Samo potsećamo da svi oni primaju plate iz budžeta Republike Srbije…

Možda je u međuvremenu stigla pozivnica i za Čedu Jovanića, obzirom da su njegovu jučerašnju izjavu o potrebi “priznanja Kosova” od Srbije, prenosili svi šiptarski mediji..

I ponavljamo pitanje, da li funckioneri institucija Republike Srbije, ( i koji su plaćeni iz srpskog budžeta-a to znači i od novca običnih građana Srbije), imaju pravo da prisustvuju na svečanosti u “državi” koja nam je oteta voljom UN-a i koju Srbija ne priznaje???

©Geto Srbija

Категорије:ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА Ознаке:, , , , ,
%d bloggers like this: