Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > TAČI “PRETI” EVROPI UJEDINJENJEM SA ALBANIJOM

TAČI “PRETI” EVROPI UJEDINJENJEM SA ALBANIJOM

14. фебруара 2013.

 

  Ljut na EU zato što takozvana “država Kosovo” nije dobila viznu liberalizaciju, Tači je oštro kritikovao Brisel i njene strukture i zamerio im da “nisu fer” prema Kosovu.

Terorista Taci

 

  Čuj, kaže nisu fer!

A šta je ono EU uradila za formiranje Kosova kao države u proteklih 13 godina…? Nema šta nije…

 

  Prema listu Koha net, miljenik Amerikanaca i EU je “oštro” izjavio: ”Ako Brisel nastavi da se i dalje tako ponaša prema Kosovu u vezi vizne liberalizacije, onda Albancima ne preostaje puno izbora, osim onog da Brisel primi jednu Albansku državu u EU”.

U takvoj oštroj izjavi, (više za javnost nego za EU, jer ona je sebi odredila svoj cilj da ponizi Srbiju do kraja, začepi joj usta i oduzme deo teritorije svim pavnim sredstvima), a malo i bombardovanjem beše, jel` tako?!!

Tači kao kritikuje “briselski aparat u kome se nalaze mnogo onih koji se leče nostalgijom bivše Jugoslavije u vezi sa Kosovom”.

Tako on to preti praznom puškom, a zna da će dobiti sve, jer odavno reč Srbije nema takvu važnost u Briselu, kao što to ima reč šiptarskih terorista sa Kosova.

 

  Pozivnice za obeležavanje godišnjice samoproglašene “Republike Kosovo”, već odavno su poslate evropskim zvaničnicima, koji će svojim ciničnim osmesima “dati punu podršku Kosovu ka putu Evropskim integracijama”.  Kakva gluma…

Ali Albanci imaju i dosta para (koje su “zaradili” prodajom narkotika i ljudskih organa) pa tako lakše dolaze do svog cilja…

 

  Verovatno će otići neko iz “pojedinih” poslaničkih klubova, ili predsednici opština Medveđe, Bujanovca i Preševa, kao i nezaobilazne pojedine NVO, koje su uvek tu kada treba da se “ogrebu” o narodne pare…

A nama ostaje samo da sve to (kao i do sada) nemo propratimo i vidimo ko će od građana Srbije (oni koji primaju prinadležnosti iz budžeta R. Srbije), ići u Prištinu na tu “terorističko-mafijašku” proslavu!?

 

 

©Geto Srbija

 shqiptarja.com

%d bloggers like this: