Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > EKSKLUZIVNO: NOVE PRETNJE SRBIMA ŠIPTARSKIH TERORISTA SA KOSOVA ! ( VIDEO)

EKSKLUZIVNO: NOVE PRETNJE SRBIMA ŠIPTARSKIH TERORISTA SA KOSOVA ! ( VIDEO)

13. јануара 2013.

Posle pretnji Albanske nacionalne armije preko štampanih medija, KTV je dobila video snimak sastanka članova ANA-e na Kosovu, na kome se pominju ljudi koji sebe nazivaju oficiri ANA, kako razgovaraju o situaciji u Preševskoj dolini i Severnom Kosovu.

 

Teroristi-AKSH

 

 

Svojom konačnom odlukom,  ANA zahteva mobilizaciju svih svojih članova i poziva ih da budu spremni da zaštite albanske zemlje.

Oni tvrde da imaju moderno oružje koje je bilo vidljivo na više fotografija.

Na jednom delu snimka uočava se maskirano lice koje izdaje naredbe i koji sebe naziva komandantom specijalne jedinice „Kobra“.

Posle odlaska takozvanog komandanta, sastanak se nastavlja pri čemu se razrađuju „konkretni planovi“.

„Neka po dva specijalca budu spremna za svaku situaciju“, čuje se govor u filmu, kao i „naši snajperisti su 24 sata u osmatranju“.

“ KTV je prikazao dokument sa  faksimilom potpisan 9. januara 2012, u Vučitrnu, od strane „komandant Kočaku“ i „Komandant Klini“, koji zahtevaju mobilizaciju pripadnika ANA.

Snimkom sa tog sastanka teroristi su hteli da pokažu svoju odlučnost, pri čemu su iskoristili Televiziju Kosova da poruče Srbima da je igra je završena i da ANA predstavlja ozbiljnu, a ne „virtuelnu vojsku“.

 

 

©Geto Srbija

Izvor: KTV

 1. 13. јануара 2013. у 14:09

  Ne razumem ni rec, ali mi je blago receno smesno da pistolji stoje apasani za opasace. Nesto meni ovde smrdi na ovom snimku

  Свиђа ми се

 2. mikiliks
  14. јануара 2013. у 11:39

  ovi su neki teski indijanci

  Свиђа ми се

 3. Савле
  15. јануара 2013. у 10:39

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: