Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > Branko Pavlović: Poslanici, glasanjem za Rezoluciju postajete izdajnici!

Branko Pavlović: Poslanici, glasanjem za Rezoluciju postajete izdajnici!

12. јануара 2013.

 

 

DOPIS POSLANICIMA

Poštovani,

Od Vas se traži da usvojite Predlog rezolucije o Kosovu i Metohiji i time lično preuzmete odgovornost za izdaju Srbije.

Vlada i Predsednik su pametno smislili da Vi, kada se Srbija oslobodi, odgovarate za ono što su oni pregovaali i dogovarali bez Vašeg znanja i učešća.

Tri su osnovna razloga zbog kojih je Predlog pravno neustavan, a politički kapitulantski i time izdajnički.

 

 

Nikad granica logo bez sajta Бранко Павловић: Посланици, гласањем за Резолуцију постајете издајници!

 

 

1. Vi ćete biti odgovorni za odobravanje tzv. dogovora Tadić-Stefanović i Evropske unije, kojim dogovorima je uspostavljena granica sa Kosovom i Metohijom, a naši sunarodnici i svi nealbanci gurnuti u ruke albanskim secesionistima.

Ni Ustav Srbije, niti bilo koji drugi ustav na planeti zemlji predviđa uspostavljanje državne granice unutar sopstvene teritorije.

2. Od Vas se traži da protivustavno pridruživanje EU podignete na nivo najvišeg principa kroz koji se tumače sve ustavne kategorije i državni interes, što je direktno suprotno Ustavu.

Da vas podsetimo, Srbija je zasnovana, između ostalog, na evropskim vrednostima i principima, a ne na pridruživanju bilo kojoj organizaciji, pa ni EU.

Politička organizacija kakva je EU, sa izraženom tendencijom da preraste u federaciju, je zapravo strana država.

Na ovaj način se interes strane države predpostavlja interesu Srbije, što je apsolutno protivustavno.

3. Vi treba da odlučite o Rezoluciji koja se ima tumačiti u duhu Platforme, a Vi, kao ni građani ove zemlje, nemate pojma šta u toj platformi piše.

To je zahtev da usvojite tajni dokument.

Rezolucija nije tajna, ali se tumači na osnovu tajnog dokumenta, čime i ona postaje tajni dokument, što je takođe protivustavno.

Ukoliko ipak usvojite Predlog rezolucije o Kosovu i Metohiji Vi ćete svoje ime dodati podužem spisku izdajnika i neprijatelja Srbije.

Mi ćemo uraditi sve što je danas u našoj moći da svi Vaši sugrađani znaju da ste baš Vi glasali za izdaju, a sve snage ćemu usmeriti ka tome da kapitulantska vlast padne, Srbija se oslobodi, a izdajnici privedu pravdi.

(Srbinaokup.info)

©Geto Srbija

Creative Commons лиценца

Advertisements
%d bloggers like this: