Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > BOJAN PAJTIĆ: “ĐAVOLOV (ĐILASOV) ŠEGRT…”

BOJAN PAJTIĆ: “ĐAVOLOV (ĐILASOV) ŠEGRT…”

10. јануара 2013.

 

Misleći da nema boljeg “položajnika” od Bojana Pajtića, ličnog potpredsednika Dragana Đilasa, dnevnik Kurir je priredio “božićni intervju”, nehotice i prostodušno pokazujući da su Demokratsku stranku načeli oni koji su otišli, ali da će je dokrajčiti ovi što su pretekli.

Piše: Branislav Jelić

djilas-i-pajtic

 

Materijalni dokaz je i vojvođanski premijer, persona uverena da je Tadić izgubio izbore zbog lošeg marketinga, a ne, eventualno, zbog kolosalne pljačke koju je sprovela njegova stranka.

Razume se, Bojan Pajtić je u maniru uvežbanog marketinškog političara, već na početku intervjua naglasio da mu nije ništa, da ga ništa ne boli, odnosno, “da nema razloga za nezadovoljstvošto predstavlja mešavinu gluposti i loše intuicije, sada kada se nazire da će kvorum Demokratske stranke i snaga koalicionog potencijala biti obezbeđeni jedino u KP domu Zabela.

Elem, tako dobro raspoložen, možda i uz pomoć kakve kuvane brlje, Pajtić je veličanstveno potvrdio da je nesrećni Boris Tadić (to je onaj sedokosi što je šarmirao građane) izgubio izbore samo zato što nije posvetio dovoljno pažnje naučnom marketingu.

Znači, problem je bio, “misli” Pajtić, u levom profilu, mlohavim sloganima, nedovoljnom broju flajera i bilborda, a nikako u tome što je demoliran pravosudni sistem, razorena privreda i zgažena poljoprivreda, što je korupcija postala jedina ideologija, a “ugrađivanje” prvi i jedini istinski stub politike Demokratske stranke.

Uveren da je racionalnost precenjena, pokrajinski lider užasne sutrašnjice je izneo svoja nepotrebna zapažanja o aktuelnom političkom trenutku, vređajući intelekt čak i Kurirove publike tvrdnjom daljudi danas teže žive nego za vreme prošle vlade i zbog povećanog PDV, veće inflacije, lošeg zakona o budžetskom sistemu, većeg zaduživanja…”, “rezultata” do kojih se stiglo za osam godina rastakanja države i društva pod vođstvom ispraznog lidera..

Žaleći se na statistiku i afirmišući metafiziku, Pajtić je otkrio da je “četiri dana pre drugog kruga predsedničkih izbora Tadić je imao 18 odsto prednosti u odnosu na Nikolića.

I toliko o tim i takvim istraživanjima koja govore da DS loše stoji”, izračunao je pokrajinski ban na prste leve ruke kako su ih za skupe pare zamajavali razni strateški marketinzi i ostali ipsosi.

Đilasov šegrt je kazao nešto i o Kosovu, o tome da ga valjda srce boli što su uvedene carine i oficiri za vezu, ali pametni građani Srbije nikada nisu nasedali na DS lupetanja o “svetoj srpskoj zemlji”, pa neće ni sada kada ih proizvodi jedan nižerazredni partijski činovnik.

Tim pre što je ovaj pokazao odsustvo svake brige za Metohijom koju ni ne pominje!

Umesto patriotskog lažnjaka, izdavajamo bizarnost koju je promovisao pokrajinski premijer tvrdnjom, da je ministarstvo finansija dalo garanciju da će biti obezbeđeno 12 milijardi dinara za izgradnju tunela kroz Frušku goru.

Otkud tunel pod planinom čiji najviši vrh (Crveni Čot) doseže 539 metara, Pajtić će objasniti u nekom novom razgovoru, po mogućstvu informativnom i istražnom.

 

©Geto Srbija

Materijal:eNovine

Creative Commons лиценца

 1. Miroslav
  10. јануара 2013. у 14:07

  Da je samo Pajtić “ĐAVOLOV (ĐILASOV) ŠEGRT…”: Direktori JKP Beograd (Infostan, Stambeno, Vodovod i kanalizacija …), Beokom servis, Komunalna inspekcija i policija, sudije IV opštinskog, tj Osnovnog suda, zaštitnik prava Beograđana …. nastavite niz.
  Šta rade?
  Nepozvani upadaju u privatne posede, lome i ruše i to naplaćuju istim vlasnicima. Osuđuju, presuđuju i naplaćuju bez poziva na Sud. Batinaju. Ostalo je samo da nas ubijaju na ulici. Ili možda mi naivni i neinformisani Beograđani nemamo ta saznanja?

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: