Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > SRAMOTA: “PREDSEDNIK”, A LAŽOV…

SRAMOTA: “PREDSEDNIK”, A LAŽOV…

29. децембра 2012.

 

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nedavno je u intervjuu za agenciju Beta komentarisao odnose između Hrvatske i Srbije i tom prilikom rekao da je razgovarao sa hrvatskim predsednikom Ivom Josipovićem i premijerom Zoranom Milanovićem.

Toma

 

 

Nikolić je istakao da ni on ni Srbija nisu krivi za napete odnose sa Hrvatskom i da je spreman da se sretne sa Josipovićem kad on bude bio spreman.

Nikolić je dodao da je Josipovića sreo u Londonu,  tokom otvaranja Olimpijskih igara na prijemu kod kraljice, ali da je sa njim razgovarao sat vremena.

Međutim, Josipović je nekoliko puta izjavio da se s Nikolićem u Londonu susreo "u prolazu".

Predsednik Srbije je opisao i susret sa hrvatskim premijerom Zoranom Milanovićem, kazavši da se s njim sreo u Rio de Žaneiru na konferenciji Ujedinjenih nacija o klimatskim promenama Rio 20+ gde su razgovarali pola sata.

Kako prenos hrvatski Novi list, Milanović u to vreme nije ni bio u Riju, pa ostaje misterija kako se Nikolić sa njim sreo.

Hrvatsku je u Riju predvodio potpredsednik Vlade Neven Mimica, koji je kazao da se nije susreo, a kamoli razgovarao sa Nikolićem.

©Geto Srbija

Izvor: Danas.net.hr

Creative Commons лиценца

  1. Milan
    1. јануара 2013. у 18:53

    A mozda su oni lagali? Ne bi bio prvi put . . .

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: