Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > OTVORENO PISMO ALEKSANDRI JERKOV

OTVORENO PISMO ALEKSANDRI JERKOV

29. децембра 2012.

 

Prenosimo otvoreno pismo koje je Aleksandri Jerkov uputio Srpski kulturni klub iz Novog Sada povodom njene izjave da Srbija nema pravo da broji svoje žrtve i gnusnog poređenja Republike Srbije sa nacističkom Nemačkom.

Smrdibuba Jerkov

 

 

Gospođice Jerkov, nad presudama Haškog tribunala kojima su oslobođeni hrvatski generali i komandant terorističke OVK, zgrozilo se svako iole misleće biće širom planete, uključujući i dve bivše glavne tužiteljke tog nazovi suda.

Vaša izjava kako „ni nacistička Nemačka nije imala pravo da broji svoje žrtve“ ostaće zapamćena u političkoj istoriji ovog naroda kao jedan od najvećih i najsramnijih moralnih i intelektualnih padova.

Vi niste predstavnik ovog naroda, jer se ne osećate tako – Vi pripadate naciji u nastajanju tzv. Vojvođanima.

Niste predstavnik ni ove države – Vi ovu državu smatrate neprijateljem vaše države u nastajanju.

Ne verujete u pravo i pravdu – Vi ste sigurni da oni pripadaju jačem.

Ne smetaju Vam hiljade pobijenih i stotine hiljada proteranih ljudi Vi verujete da su dobili šta su zaslužili.

Smeta Vam i što srećete te ljude na ulici u Novom Sadu – oni su ovde iz zle namere i sa predumišljajem.

Nemate saosećanja; verujete u silu i živite u virtuelnom svetu – Vi ste biće iz horor filma!

Ni farbana kosa Vas ne može učiniti stvarnijom.

Niste Vi za osudu; vi ste za žaljenje, mlada damo.

©Geto Srbija

Creative Commons лиценца

  1. 29. децембра 2012. у 07:59

    Ja nemam komentar. Jer sam preneražena drskošću ove osobe. Sramota.

    Свиђа ми се

  2. erinija
    29. децембра 2012. у 09:50

    LEPOTICA, PLAVUŠA, INTELEKTUALKA

    Свиђа ми се

  3. Nada
    29. децембра 2012. у 11:31

    Никада нисам ниједно писмо потписала са толико сигурности да је обухватило све што сам хтела да кажем.Сада потписујем ово отворено писмо и кажем „ви сте госпођице Јерков срамота за људски Богом створени род .

    Свиђа ми се

  4. Pavle
    29. децембра 2012. у 17:21

    Proterati pod hitno!

    Свиђа ми се

    • 5. јануара 2013. у 01:55

      ALEKSANDRA JERKOV i Наташа Кандић и њен Фонд за хуманитарно право?????
      Sa nakazama tog stupnja se NE DISKUTUJE!!! Pre svega ni jedna od njih nije Srpkinja ali se usunjale kao vaske, medju Srbe.
      Max Luburic, jedan od najvecih krvoloka svih vremena, kad mu 2 oficira, njegove ustase predlozili da pregovara sa komunistima da se provuku iz Slovenije u Austriju, on je kriknuo kao ranjeni lav: „Sa komunistima se ne pregovara“, potegao pistolj i ubio ih na mestu!
      Upozoravam, takve stvari se ne rade. Vidite sta se dogodilo u Rusiji sa Politkovskom, Magnitskim i slicnim!!! No, no!

      Свиђа ми се

  5. 29. децембра 2012. у 17:35

    Госпођице Јерков наш српски језик је јако сликовит и за скоро све има назив,међутим за Вас не постоји назив којим ви вас назвали и описали.Надам се да ће вас се ваши потомци стидети уколико их будете имали,јер ће те кроз историју бити упамћени као непријатељ свега што је српско и што подсећа на Србију.
    Срам вас и стид било,а мене лично је срамота ваше срамоте.

    Свиђа ми се

  6. 29. децембра 2012. у 17:51

    Ku.vo je.o ti pas mater, dosta smo mi bili tolerantni prema svima u sopstvenoj državi koju nam uništiste. I još jednom KUR.O JE.O TI PAS MATER I ČANKU I KOSTREŠU, ĐUBRADI I GOV.A!!!

    Свиђа ми се

    • 5. јануара 2013. у 01:34

      i Djilasu i Brozu i Kapicicu i Jovanicu i Stambolicu i Minicu i Tadicu i svim Srbokomunistima koji kao gubari oplevise Srbiju proterani iz NDHazije. Mi smo ih bratski primili a oni nasu elitu pobili od pada Beograda 20 oktobra 1944 i jos nas unistavaju.

      Свиђа ми се

  7. Novi Sad
    29. децембра 2012. у 18:07

    Sramota me je sto doticna gospodja/gospodjica i ja u opste disemo isti vazduh!

    Свиђа ми се

  8. prolaznik
    29. децембра 2012. у 18:34

    Поред све глупости ове креатуре,још је и ружна!

    Свиђа ми се

  9. Mile
    29. децембра 2012. у 19:31

    Samo mi imamo izrode, poput ove spodobe. Kad ste čuli da neki američki, hrvatski ili bosanski političar kaže nešto loše o svojoj državi ili narodu? Koliko procenata vojvođanskih građana podržava ovakvu politiku. LSV ovakvim postupcima okreće Srpski živalj protiv sebe, a ide na ruku mađarskim, hrvatskim i inim nacionalistima. Ne vidim neku pamet u takvoj politici, ali ja se i ne bavim politikom. Meni se činila, na početku, interesantna priča o Beogradskoj ruci u Vojvođanskom džepu, ali vidim da su dobro zalutali i Čanak i LSV. Ili im je to, oduvek, i bio cilj. Trebalo bi doneti zakon po kome bi skotovi, koji narušavaju ugled države, odgovarali za svoja baljezganja.

    Свиђа ми се

  10. VUKOVARAC OLAJNICA
    30. децембра 2012. у 10:27

    Vi gospođice Jerkov zapravo i ne zaslužujete da se o vama komentariše, jer ne pripadate ljudskom rodu. Vaše stavove i mišljenje sam rijetko čuo i od najokorjelih srbomrzaca u Hrvatskoj i Bosni. Vi ne zaslužujete da živite u Republici Srbiji, da udišete njen vazduh, da prljate njenu zemlju svojim pokvarenim i prljavim stopalima. Vi ste najgori mogući primjerak, koji hoda ovom napaćenom i povređenom zemljom. Takvi kao vi su i doveli do raspada onako divne države. Vi i vama slični su i zaslužni šta sam i mnodi meni slični morao da napusti svj dom i doseli se u Srbiju, a sada pokušavate da i nju destabilišete, odnosno nastavljate tamo gdje su zastali svi oni belosvetski probisveti kojima ništa na svetu nije sveto. E to vam gospođice Jerkov nećemo dozvoliti. OVU DRŽAVU U KOJOJ ZA SVE DOBRE I POŠTENE LJUDE NA SVETU IMA MESTA I KOJA NAM JE JEDINO PREOSTALA NEĆETE UNIŠTITI, JER ĆEMO JE ČUVATI NAŠIM ŽIVOTIMA DO POSLEDNJEG PRAVOG SRBINA. SRAM VAS BILO SVAKE ŽRTVE, VAŠE PORODICE AKO JE IMATE. JEDNOSTAVNO VI NE ZASLUŽUJETE NIŠTA.

    Свиђа ми се

  11. Жељко ПЕТРОВИЋ
    31. децембра 2012. у 02:45

    ПРОКЛЕТИ БИЛИ ИЗРОДИ СРБСКИ СВИХ ВРЕМЕНА! (Свети Николај Србски)

    Свиђа ми се

  12. 5. јануара 2013. у 01:27

    ALEKSANDRI JERKOV viri ludilo iz ociju. To je lik izbezumljene zene. Sa takvima se ne raspravlja. Jerkov je hrvatsko prezime a ne srpsko pa prema tome od nje mozete da ocekujete bilo sta. Kao sto se sa srbokomunistima ne raspravlja, ni sa Jerkovima se ne raspravlja ako razumete sta mislim. Cudi me da komentator traci vreme sa umobolnom osobom. Meni on zvuci suludo kao kad bi neki Srbin poceo da ubedjuje Hrvata koji je prethodno zaklao Srbina i iz lonca pije njegovu krv da to nije lepo i nije bratski i ostale besmislice! Sa takvima se NE RASPRAVLJA!

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.