Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > BEZOBRAZNO LICEMERJE IVICE DAČIĆA

BEZOBRAZNO LICEMERJE IVICE DAČIĆA

18. маја 2012.

 

Pre nego što se odluče da poslušaju Ivicu Dačića i na predsedničkim izborima podrže reizbor Borisa Tadića svi oni građani koji su svoje poverenje ukazali SPS-u treba da znaju da svoj glas nisu dali, niti će dati za dostizanje socijalne pravde i jednakosti, već su podržali onu političku opciju koja nas godinama unazad vodi u politički, socijalni, privredni, kulturni i svaki drugi ambis.

 

Piše: Predrag Prokopijević

 

To dokazuje Ivica Dačić koji putem medija šalje poruku svojim glasačima kako je normalno da podrži Borisa Tadića, jer je sa njim postigao dogovor o formiranju vlade.

Na pitanje novinara da li je on „trojanski konj“ koji je uzeo glasove nezadovoljnih, a onda ih odneo DS-u da bi sa njom nastavio da vlada, Dačić je odrečno odgovorio, uz konstataciju kako je njegov cilj na ovim izborima bio da pobedi i jedne i druge kako bi pokazao da ne postoje samo dve Srbije.

 

Na ovim izborima Ivica Dačić nije ostvario svoj politički cilj.

Birajući između bogate i siromašne Srbije, izabrao je udobnu fotelju, političku moć, primamljive beneficije visokog državnog funkcionera.

I da ne bi bili isuviše patetični reći ćemo kratko i jasno izabrao je bolji život za sebe i svoje najbliže okruženje.

 

Nepravedna privatizacija kao najveći problem našeg društva i dalje će biti sakrivena od radoznalih očiju građana, Međunarodni monetarni fond će i dalje vedriti i oblačiti u Srbiji, pitanje Kosova i Metohije će i dalje tinjati, mediji će i dalje izveštavati kao da nam teče med i mleko, a najugroženije kategorije građana izgubiće svaku nadu u bolje sutra.

Zato reči Tomislava Nikolića u poslednjoj nedelji pred drugi krug predsedničkih izbora treba shvatiti ozbiljno, kao krik vapijućeg u pustinji:

„Veliki je greh ostaviti državu u Tadićevim rukama“.

 

#Geto Srbija

Creative Commons лиценца

  1. dobrica nikolic
    18. маја 2012. у 16:08

    У колико народ буде био паметан (у шта не смуљам) и свој глас 20.маја 2012 године буде дао Томиславу Николићу можемо се надати каквом – таквом бољитку, а у колико се то не догоди па Тадић и његови жутаћи буду покрали поново вољу народа као и 6 маја 2012 године ето нама распарчавања Србије Војводина ће постати држава Рашка област такође или ће постати део БИХ-а а паралелно са тим настају претензије Мађарске, Румуније, Бугарске, Хрватске и Шиптара, тако да (следећих избора ако их у опште и буде било) ће Србски народ дочекати у Београдском пашалуку, а онда ће Тадић поносно да изјави: „ЈА САМ ПОСАО ОБАВИО – СРБИЈА ВИШЕ НЕ ПОСТОЈИ“ Па поштовани грађани ви сте на потезу. Не дозволите Тадићу и његовој камарили да оствари свој паклени план ПОДРЖИТЕ ТОМИСЛАВА НИКОЛИЋА.

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: