Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > DRSKOST VOJVOĐANSKOG LOPOVA

DRSKOST VOJVOĐANSKOG LOPOVA

13. априла 2012.

 

Sekretar za finansije u Izvršnom veću Vojvodine, Jovica Đukić, na prvi pogled deluje kao ekonomski stručnjak, a ne obična bitanga, što on u stvari i jeste.

 

Jovica Djukic

 

Umesto da narodu objasni gde nestadoše samo ove godine silne desetine miliona evra iz Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine i zašto Razvojnoj banci Vojvodine (u vlasništvu AP Vojvodine) hitno treba još 100 miliona evra državne pomoći da ne bi bankrotirala, on ovih dana pledira za to da se pare za plate radnicima namaknu otimanjem od najzaslužnijih srpskih sportista – na prvom mestu od Novaka Đokovića!

 

U svom staljinističkom zanosu Đukić, zalažući se za novu, „pravedniju“ raspodelu bogatstva, nije pomenuo kriminalce koji su se bezobrazno obogatili „u saradnji sa državom“, poput Matijevića, Gajića, Dubroje, Kostića, pa i samog Bojana Pajtića ili bilo koga drugog koji je narodu i kožu sa leđa skinuo – već bi da pleni pare od vrhunskih sportista koji, uz sve to, zarađuju u inostranstvu, pa samim tim Srbiji ni ne duguju nikakav porez.

 

Kad se ovaj zaštitnik biranih lopova naseljenih na elitnom Tatarskom brdu kod Novoga Sada bude obračunao sa sportistima, krenuće valjda da otima i od gastarbajtera, čim uđu u domovinu!

 

#Geto Srbija 

Creative Commons лиценца

Advertisements
  1. Natalija
    13. априла 2012. у 12:20

    Ne bira čovek kako da se proslavi: Šta će tom Noletu tolke pare! Trči tamo i zarađuje…a mi, nama treba više, stalno smo gladni novaca!Sve ćemo da ih ogulimo.

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: