Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > SNEŽANA MALOVIĆ PONOVO LAŽE!!!

SNEŽANA MALOVIĆ PONOVO LAŽE!!!

11. априла 2012.

 

Ministarka pravde Srbije koja se nalazi u zvaničnoj poseti Španiji, iskoristila je priliku da sa Pirinejskog poluostrva još jednom obmane svoje domaćine i srpsku javnost.

Govoreći o sporazumu o zapleni imovine stečene organizovanim kriminalom koji će Beograd i Madrid uskoro potpisati, Snežana Malović je poručila da će se na njegovom udaru, pored ostalih, naći i imovina Stanka Subotića u Španiji iako u presudi srpskog Specijalnog suda stoji da njemu uopšte nije ni suđeno po Zakonu o organizovanom kriminalu.

 

 

Iako se, prema zvaničnim informacijama, u Madridu obrela kako bi ugovorila izručenje Dačićevog štićenika Luke Bojovića Srbiji, ministarka pravde Snežana Malović je iskoristila priliku da javno izgovori nove laži o Stanku Subotiću kojim je već neko vreme potpuno opsednuta.

Nakon sastanka sa španskim ministrom pravde, Malovićeva je dala izjavu DS televizijskom servisu B92, u kojoj je objavila da je sa svojim španskim kolegom razgovarala o plenidbi imovine uhapšenih kriminalaca iz Srbije koji su, prema informacijama iz Španije “kupili dosta imovine u toj zemlji pa se tako jedna ulica u Madridu nezvanično zove srpska ulica”.

Taj sporazum će se odnositi na imovinu onih koji su u Beogradu osuđeni po Zakonu o organizovanom kriminalu. Navodeći ko bi sve mogao doći pod udar sporazuma koji predviđa međudržavnu podelu imovine zaplenjene u Španiji, Snežana Malović je prvo navela imovinu braće Šarić i Slobodana Radulovića, nekadašnjeg direktora “C marketa”, da bi na kraju kroz zube procedila i ime Stanka Subotića.

 

Problem je, međutim, to što se za razliku od Šarića koji se terete za dela iz domena organizovanog kriminala, Subotiću tokom montiranog procesa u Beogradu uopšte nije sudilo po Zakonu o organizovanom kriminalu, već za krivično delo zloupotrebe službenog položaja u privatnoj firmi. Osim u Srbiji, to delo više nigde ne postoji u modernim evrospkim zakonodavstvima.

Dakle, sporazum sa Španijom se na Subotića ne može odnositi iz dva razloga: prvo, on nije osuđen po Zakonu o organizovanom kriminalu što je uslov za primenu sporazuma; drugo, delo za koje je Subotiću suđeno na montiranom procesu u Beogradu špansko zakonodavstvo uopšte ne poznaje!

 

Nakon najnovijih međunarodnih ispada Snežane Malović, predizborno sluđenim građanima Srbije ostaje da razmisle da li su nebulozne izjave koje javno izgovara srpska ministarka pravde posledica njenog totalnog neznanja i nekompetentnosti, dejstva nepoznatih supstanci koje Sneki potajno konzumira ili opsesije Stankom Subotićem koja poprima razmere ozbiljnog mentalnog poremećaja.

Bilo šta da je od navedenih uzroka u pitanju, neminovno se bliži dan kada će nesrećna Snežana morati da podnese račune za sve zloupotrebe koje je počinila tokom svog ministarskog mandata.

 

#Geto Srbija

Pripremio:Marko Matić 

Creative Commons лиценца

  1. Dragana
    11. априла 2012. у 15:19

    Prvo ona je jedna drvena marija , jedna figura koja se prci ,proviruje ispod siski , gleda kroz krive naocari , zamislja da je neka vlast i osoba od uvazenja, ona je nestrucna nesposobna ona je zbunjena ne zna sta da radi i kako treba , ne dorasla poslu i treba da se stidi svog postupka da prave licnosti su u senci dok ona u sluzbi rezima sedi i figurira..sta trazi ona po spaniji? ona je za zatvor ..

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: