ODLAZAK IZDAJNIKA…

7. априла 2012.

 

Piše Nikola Vrzić  

 

Razrešena je i ta dilema; Srbija će 6. maja izaći na opšte izbore i pokazati šta misli o četiri godine njihove vladavine našim životom. Računica je jednostavna, ali nezgodna: koliko je dobro nama, toliko će posle Đurđevdana biti dobro njima, i za samo mesec dana znaćemo da li se Boris Tadić preračunao kada je odlukom da podnese ostavku na mesto predsednika svoju sudbinu vezao za sudbinu Demokratske stranke.

 

 

Posle dugo vremena, Boris Tadić vratio je osmeh Srbiji.

Podneo je ostavku na mesto predsednika, i obradovao sve kojima je dosta vladavine najdugovečnijeg predsednika u istoriji ove zemlje; pa je odmah potom objasnio da je otišao samo da bi mogao da se vrati, najavivši da će se za predsednika kandidovati ponovo, i tako razgalio srca onih kojima ga još nije dosta.

A već 6. maja uveče, posle glasanja na vanrednim predsedničkim i redovnim parlamentarnim i lokalnim izborima, znaćemo ko se ove srede, 4. aprila, bezrazložno radovao kada je predsednik sebi „skratio mandat“…

 

Nadamo se da će Boris Tadić i njegova izdajnička družina zauvek nestati iz naših života, (u novoizgrađeni zatvor u Padinskoj skeli) da bi obični građani Srbije počeli normalno da žive i slobodno dišu…

 

#Geto Srbija/Pečat 

Creative Commons лиценца

Advertisements
 1. Бубличанин
  8. априла 2012. у 20:55

  Он ( Тадић) је издјничко-усташко гиовно !

  Свиђа ми се

 2. Paki
  14. априла 2012. у 10:45

  Gospodo Srbi! valjda Vam je jasno da ako hoćemo da preživimo i opstanemo nema nam druge nego da se borimo. Moramo da zaboravimo na bajkovite priče o zapadu, evropskoj uniji itd… To su priče za malu decu. Kroz celu našu istoriju mi smo od istih doživljavali razne grozne stvari, ubijali su nas, pljačkali, otimali itd…, zašto treba da mislimo da je sada drugačije, da li pored svega što se desilo u zadnjih 20 godina i dalje treba da mislimo da nam žele dobro. Šta je bilo sa istragom trgovine srpskim organima, iako se sve zna. I još mnogo toga bi moglo da se kaže. Treba se okrenuti državama koje imaju prijateljski stav prema našem narodu, koje žele da nam pomognu, ali glupo je očekivati da će jedna sila zaratiti sa drugom zbog nas. Tu borbu moramo sami da dobijemo ili nas neće biti, uostalom naši preci su svojevremeno zaključili da je bolje braniti se. Sada se pokazuje da su bili u pravu. Što se tiče gore date persone, njegov moral i ljudska vrednost, mogu se uporediti sa vrednošću jedne buve. Oterajmo ga!

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: