Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > PREDIZBORNO STRATEŠKI PLANOVI DEMOKRATSKE STRANKE !

PREDIZBORNO STRATEŠKI PLANOVI DEMOKRATSKE STRANKE !

9. марта 2012.

 

Istureno medijsko odeljenje Demokratske stranke pod kodnim imenom B92, neumorno nastavlja predizbornu kampanju čak i kada posustanu takvi partijski giganti poput Tanjuga, Večernjih novosti i ostalih medijskih firmi u vlasništvu stranačkih funkcionera.

 

 

Svesni da je diversifikacija potencijala ključ izbornog uspeha, u izbornom štabu B92 su ispravno razumeli da rudarsko-geološka otkrića, makar izražena u hiljadama tona zlata i makar uljni škriljci tekli u potocima, ne mogu doveka umiriti odvratno nezajažljive birače, te su prionuli na drugu predizbornu fazu – najavu mastodontskih investicija.

 

Srbija bi za tri godine mogla da postane proizvođač električnih automobila, a takvu proizvodnju ovde vrlo ambiciozno namerava da pokrene korporacija Faraon”, ushićeno će B92, iako pretraživač Google nailazi na nepremostive prepreke u prepoznavanju firme pod takvim imenom (Pharaoh), podrazumevajući da se tako nešto može dogoditi samo ako se Tadiću omogući da nastavi sa imbecilnim vicevima kojima će se pajtići smejati po službenoj dužnosti i u novom mandatu.

 

Predstavnici Faraona predstavili su”, javlja B92 ne zamarajući puk navođenjem detalja o tome kome su, kada i kao prezentirali, “plan proizvodnje elektromobila, koji ne bi bio hibrid, već 100 odsto električni automobil, a fabriku bi otvorili u Srbiji 2015. godine.

” Podrazumeva se da se investitor ne bi zadovoljio samo ovim elektro-projektom, o čemu B92 piše u kondicionalu: “Osim fabrike za sklapanje vozila, u Srbiji bi…”, ukoliko izaberete Tadićevu kompaniju, “…bila otvorena i prateća fabrika za preradu sirovina i kompozita za proizvodnju automobila.

Dva u jedan! I ne samo to! Muškarci znaju zašto! Zato što će ovaj projekat obezbeditiviše od hiljadu i po novih ‘eko’ radnih mesta”, želeći valjda da kažu kako će radnici morati redovno da se tuširaju, uz najavu da bi ovaj “projekat” mogao, doslovce, “da ‘povuče’ i oko novih 8.000 ‘eko’ radnih mesta”, znate već pod kojim uslovima.

 

Realizaciju ovog tehnološkog iskoraka koji je možda mali za Srbiju, ali od krucijalnog značaja za ostatak planete, obaviće izvesni Vuk Stefanović, direktor nečega što se naziva Faraon (Pharaoh) i sin Zorana Stefanovića, biznismena sa beogradskog asfalta.

Dvojac za koji forumski zlobnici tvrde da raspolažu brojnim firmama, doduše virtuelnim, ali bez kapitala.

 

Odbijajući da poverujemo u bilo kakve nečasne ili krivične radnje, su na sajtu Agencije za privredne registre smo pronašli komapaniju AMCO koja nedvosmisleno pokazuje da je reč o značajnim investitorima koji su uložili veliki kapital, Stefanović seniror 400, Stefanović junior 100 evra, u firmu koja je u 2009. zapošljavala jednog čoveka, a u 2010. nijednog, kako piše u finansijskom izveštaju prezentovanom na sajtu APR.

 

Ako izuzmemo ove detalje o kompaniji AMCO, kao i neke zavrzlame oko firme “Stefan GP (ne postoji u privrednom registru) čije poslovanje opisuju kao “the business looks like a fraud”,

ne postoji ni jedan razlog da posumnjamo u to da će Srbija, za koji mesec, postati vodeća sila u proizvodnji električnih automobila koji će sa tržišta istisnuti kragujevački Fijat.

To je ono što se naziva strateškim planiranjem.

 

#Geto Srbija

Materijal:eNovine

 

Creative Commons лиценца

%d bloggers like this: