Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > MERI VORLIK: AMBASADOR SAD, PERSONA NON GRATA!

MERI VORLIK: AMBASADOR SAD, PERSONA NON GRATA!

9. марта 2012.

 

Ambasadora SAD Meri Vorlik treba proglasiti za personu non grata, jer je izjavila da Republika Srbija ne sme da održi izbore na Kosovu i Metohiji.

Na to direktno mešanje Vorlikove u unutrašnje stvari Srbije režim ćuti, jer je Boris Tadić i od Angele Merkel dobio nalog da ukine državne institucije u južnoj srpskoj pokrajini.

 

Mentalno oboleli diplomata: Meri Vorlik

 

SRPSKA radikalna stranka osuđuje režim Borisa Tadića, jer je ušao u proces punog priznavanja tzv. države Kosovo, o čemu svedoči i to što je Slavica Đukić Dejanović rekla da će izbori u južnoj pokrajini biti raspisani, ali nije potvrdila da će biti i održani, rekao je na konferenciji za novinare Boris Aleksić, član Predsedničkog kolegijuma SRS.

 

„Ambasadora SAD Meri Vorlik treba proglasiti za personu non grata, jer je izjavila da Republika Srbija ne sme da održi izbore na Kosovu i Metohiji. Na to direktno mešanje Vorlikove u unutrašnje stvari Srbije režim ćuti, jer je Boris Tadić i od Angele Merkel dobio nalog da ukine državne institucije u južnoj srpskoj pokrajini“, istakao je Aleksić i ocenio da će zato izbori u AP Kosovo i Metohija biti formalno raspisani, ali da će režim učiniti sve da ipak ne budu održani.

 

U daljem ispunjavanju naloga Zapada, Tadić radi i na predaji elektroenergetskog sistema Kosova i Metohije Međunarodnoj upravljačkoj grupi, a odatle – u ruke šiptarskim separatistima.

 

#Geto Srbija

Materijal:Fakti

Creative Commons лиценца

  1. 9. марта 2012. у 13:34

    Poruka za Vorlik Meri: Ne SERI!

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: