Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > ANONYMOUS SRBIJA: POČELO JE… GRAND PRODUKCIJA TANGO-DOWN

ANONYMOUS SRBIJA: POČELO JE… GRAND PRODUKCIJA TANGO-DOWN

26. фебруара 2012.

 

Heroji nastavljaju započeti posao….Blokada ZAUVEK!
Za svo trovanje srpske mladeži i svih ostalih, zmiju treba uhvatiti za vrat i ne puštati dok joj sav otrov ne izađe!

 

Grand

 

 

#Geto Srbija

 1. 27. фебруара 2012. у 01:11

  Anonimusi samo napred. Olos nam zamlacuje mlade nekim šlj vrednostima.

  Свиђа ми се

 2. 27. фебруара 2012. у 04:06

  Od srca podrzavam svako gazenje grandonjaka!

  Свиђа ми се

 3. Rade
  28. фебруара 2012. у 09:01

  Svaka cast! Borba protiv primitivizma do kraja. Sramota je za tzv. demokratske vlasti posle 2000. godine sto i dalje gledamo na televizijama grand i city sund. I dalje se devojcice i decaci uce da budu debili, da ugradjuju silikone, da vade nozeve i pistolje na svakog ko misli drugacije. Ne zelim takvu Srbiju. To je dno! Podrska Anonimusima i svima koji misle zdravo i slobodno!

  Свиђа ми се

 4. Laki
  28. фебруара 2012. у 10:22

  Kada budete uradili nesto konkretno umesto ovih stihijskih decijih DDOS napada koje svaki klinac uz Ion Cannon i 5 min tutoriala na youtube-u moze da uradi.
  Kada budete usli u servere velikih lopovskih kompanija poput Delte, MPC-a i ostalih, u privatne kompjutere SVIH politicara i njihovih porodica i stranaka i u banke i javno otkrili sve racune sa ciframa, transakcije, konverzacije i mahinacije, korupcije i lopovluke kojima se oni bave, onda mozemo da govorimo o ozbiljnosti ovih akcija.
  Posto se drzava i njihovi sluzbenici javno izjasnjavaju za ACTA zakon a pri tome obrnuto svakoj zdravoj logici stite podatke o imovini lopova treba sve razotkriti i uz veliku pompu i konferencije za stampu, podizati krivicne tuzbe protiv svakog lopova uz prilaganje dokaza i svaki proces terati do ustavnog suda ako ne bude zavrsen ranije a ako i tada ne bude urodilo plodom onda ici na sud u Strazburu.
  Trebace vam nekoliko pouzdanih i dobrih advokata za ovu borbu.
  Pogledajte kako to radi Wikileaks. Koriste informacije hakera kako bi dosli do bitinih podataka odredjenih institucija i korporacija i onda mogu da ucenjuju korumpirane politicare u drzavama u kojima je vlast marionetska i prodata. Oni koriste prave hakere. Anonymous je samo masovna zabava.

  Свиђа ми се

 5. 1. марта 2012. у 19:35

  Tako treba samo napred! 😉

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: