Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > Odmah pokrenite postupak za smenu Borisa Tadića!

Odmah pokrenite postupak za smenu Borisa Tadića!

25. фебруара 2012.

 

Zahtev šest patriotskih organizacija Ustavnom sudu i narodnim poslanicima.

 

 

 

Svaki „sporazum“ potpisan sa nelegitimnom huntom terorista iz Prištine je nezakonit i biće i formalno anuliran čim marionetski režim u Beogradu bude uklonjen – naglašava se u zajedničkom saopštenju Pokreta za Srbiju, SNP Naši, Obraza, Srpskih  slobodara, Zavetnika Kosova i metohije i Složnih.

 

JUČE je marionetski režim u Beogradu po diktatu evroatlantske oligarhije, potpisao tzv. sporazum kojim se faktički priznaje tzv. „nezavisno Kosovo“.

          Režim je time potpuno okrenuo leđa Srbima na Kosovu i Metohiji i grubo pogazio njihovu volju izraženu na Sretenjskom referendumu.

          Ovaj čin ne sme ostati nekažnjen. Učinjen je protivno Ustavu, volji naroda i interesima Srbije.

          Svaki „sporazum“ potpisan sa nelegitimnom huntom terorista iz Prištine je nezakonit i biće i formalno anuliran čim marionetski režim u Beogradu bude uklonjen.

          Režim se oglušio o zahteve narodnog protesta 17. februara i nastavio putem izdaje.

          Zahtevamo od Ustavnog suda i narodnih poslanika da odmah pokrenu postupak za smenu Predsednika Republike, koji se nalazi na čelu izdajničke klike.

          Organi države Srbije moraju raditi u interesu naroda, a ne kriminalaca i evroatlantske mafije!

          Pozivamo narod da 17. marta izađe na veliki protest i overi svoju volju!

          Pozivamo sve patriotske snage da nam se pridruže u pripremama za izražavanje narodne volje! Onemogućimo izdajnike i sačuvajmo dostojanstvo i ustavni poredak Srbije!

 

#Geto Srbija/Fakti

 1. 25. фебруара 2012. у 16:43

  АКО ТО НЕ УРАДЕ ,НАРОД ЋЕ ГА ВРЛО БРЗО ИСТЕРАТИ ИЗ РУПЕ НА СВЕТЛОСТ БЕОГРАДСКОГ АСФАЛТА И СУДИТИ ИЗДАЈНИКУ И ЗАПАДНОМ АГЕНТУ!!! И СВИМ ОСТАЛИМ ЊЕГОВИМ ЛУДАЦИМА КОЈИ СУ СЕ ДРЗНУЛИ ДА ПРОДАЈУ КОСОВО ШИПТАРСКИМ КРИМИНАЛЦИМА!!!

  Свиђа ми се

 2. 29. фебруара 2012. у 14:23

  Najbolje, jednostavno i legalno je, da izađe veliki brol građana Srbije na izbore u Maju i svoj glas da KP, Josipa(Joška) Broza. Tako bi se najbrže zamenila dosadašnja vlada, koja ništa nije dobrog uradila za Srbiju u svom mandatu. Jedina prava put i nada da se Srbija reši siromaštva i bede i građanima povrati dostojanstvo, i omogući pravo na rad i mogućnost da bi živeli od svog rada. Narodu treba besplatno zdravstveno osigurane, da nebi premladi umirali, jer nemaju novac, za lekove, i preventivne preglede. Studentima obezbediti bespkatno . Ženama , takođe povratiti ugled i omoguđiti im da dobio posao i iako su u začetnu fazu trudnoće. Sada privatne firme neće trudne žene uzeti u svoju firmu, a često su maltetirane i nisu smele na bolovanje jer se plaše da će izgubiti posao. Treba stati na put korupciji, kriminalu, i svim devijacijama u društvu. Neka neko kaže da li takve naloge može da izvrši i sprovede u praksu sadašna vlada, koja je na poziciji i one stranke koje su u opoziciju, a narodu daju lažna obećanja, samo da bi došli na vlast. Svako obećanje koje nije realno je ludom radovanje. Marod mora biti jedistvem i na čelu sa KP, može učinidi dobro sebi, svojoj deci i unucima. Mlade generacije su zaslužila da dobiju posao, pristojno žive i optimistićki gledaju na budućnost.
  Smrt Kapitalizmu Budućnost Radničkoj Klasi!

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: