Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > VUK DRAŠKOVIĆ: KLOVN KOJI NE ZNA ŠTA PRIČA

VUK DRAŠKOVIĆ: KLOVN KOJI NE ZNA ŠTA PRIČA

17. фебруара 2012.

 

HOĆE NA IZBORE, A OPTUŽUJE BIRAČE DA SU I PROTIV SEBE I SRBIJE – SAMO ZATO ŠTO NEĆE NjEGOVU POLITIKU.

 

 

Ovo danas u Srbiji – pored Čede Jovanovića i Nenada Čanka – može da izgovori jedino Vuk Drašković:  „Ankete pokazuju da građani, masovnije nego devedesetih, podržavaju svoju nesreću“!

BEOGRAD, (FoNet) – Lider Srpskog pokreta obnove (SPO) Vuk Drašković izjavio je Danasu da je politička elita  „euforično krenula u izbornu kampanju sa programima neizbežnog sloma Srbije“, što prati  „medijsko fabrikovanje mržnje, laži i gluposti iz radionica tragičnih devedesetih godina“.

Jedni govore da nećemo antisrpsku Evropu, nego srpsko Kosovo. Drugi uzvraćaju da hoće oboje, i Evropu i Kosovo, treći kliču  „majci Rusiji“, četvrti izlažu projekte o zaštiti srpstva u susednim državama, rekao je Drašković, uz konstataciju da  „ankete pokazuju da građani, masovnije nego devedesetih, podržavaju svoju nesreću“.

 Drašković je ocenio da bi SPO i Demokratska stranka trebalo da budu na  „strateški istoj, evropskoj, obali budućnosti Srbije“.

Prema Draškovićevim rečima, Demokratska stranka ne bi trebalo da na SPO, Liberalno demokratsku partiju i pokret Preokret  „puca iz sramnih bunkera“ iz kojih je nekadašnji šef države Slobodan Milošević  „pucao i na SPO i na Demokratsku stranku“.

 

#Geto Srbija

Materijal:Fakti

%d bloggers like this: