Почетак > ШОКАНТНО > VLADA SRBIJE: ZA 15 LIMUZINA IMA PARA, A ZA NEČIJI ŽIVOT BAŠ IH BRIGA!

VLADA SRBIJE: ZA 15 LIMUZINA IMA PARA, A ZA NEČIJI ŽIVOT BAŠ IH BRIGA!

16. фебруара 2012.

 

Obnova vladinog voznog parka građane Srbije koštaće oko milion evra, a kola će koristiti parlament, predsednik, sudovi i pojedine direkcije.

 

Hvataj5

 

Za tu stavku, u koju je ukalkulisana i kancelarijska oprema, u budžetu je predviđeno 107.270.000 dinara, odnosno nešto više od milion evra!

 

Raško Milenković NEĆE SE VRATITI TROJICI SVOJIH SINOVA! Umro je na klinici u Nemačkoj jer nije imao 30.000 evra za poslednju operaciju!

 

Vlada Srbije na čelu sa svojim umobolnim premijerom, treba da se stidi sebe i svojih postupaka.

Za svoje gluposti ne žale novac iz budžeta, dok za spašavanje nečijeg života nisu ni prstom mrdnuli.

 

DA LI VAS GRIZE SAVEST GOSPODO IZ VLADE !? STIDITE SE AKO IMATE I MALO OBRAZA !!!

 

 

#Geto Srbija

Категорије:ШОКАНТНО Ознаке:, ,
 1. Pavle
  21. фебруара 2012. у 11:36

  U ovakvoj ludnici od zemlje i u situaciji kada su sve stranke lopovcine i najveci neprijatelji ove drzave i naroda jedini izlaz je opsti bojkot izbora a zatim i svih zakona koji ne odgovaraju gradjanima kao i bojkot placanja svih racuna, dugova i kamata u bankama.
  Ovo za posledicu ima izlazak na ulicu i obracunavanje sa lopovima mimo nepostenog i korumpiranog sudstva i policije.
  Revolucija i nacionalizacija i oduzimanje stranim privatnicima svih firmi koje su kupljene nelegalno namestenim tenderima i po nizim cenama od realnih. Otkazivanje bilo kakvog kontakta i saradnje sa MMF-om i svetskom bankom kao i bojkot placanja dugova i kamata jer su njihovi cinovnici poslati u nasu drzavu i oni su nas zaduzili tako da su njihovi ljudi napravili dug pa onda jedino oni mogu i da ga vrate.
  Detaljna analiza porekla imovine svih gradjana Srbije i oduzimanje svega za sta se nema dokaza o postenoj zaradi.
  Zatvaranje tako utvrdjenih svih lopova i oduzimanje kompletne imovine njima i njihovim porodicama kao i otkazi onima koji su preko stranackih linija dobili posao.
  Zabrana clanovima stranaka da mogu da vode bilo koju drzavnu firmu ili budu u upravljackom odboru.
  Ukidanje stranaka i vracanje u socijalizam sa besplatnim skolstvom, zdravstvom i sportom. Bira se samo jedan covek koji ima ogromnu vlast ali ispod njega i parlament sa ljudima izabranim na izborima.
  Pored priliva ogromnih sredstava oduzimanjem od lopova, smanjivanjem broja zaposlenih ukidanjem agencija i glupih randih mesta napravljenih samo da bi porodice clanova stranki imali posao, dodatne prihode stvoricemo legalizacijom marihuane, uvodjenjem zakona za legalno uzgajanje i prodaju u coffe shop-ovima, uvodjenje jos 10tak velikih muzickih festivala sa razlicitom tematikom u vecim gradovima Srbije (Beograd, Nis …), i naravno uvodjenje Paypal-a i pomoc svima koji zele da se bave zaradom preko interneta cime bi se povecao BDP vise od 500%
  Ima toga jos mnogo sto se moze uraditi ali i ovo je dovoljno za pocetak da se stane na noge i ne dozivi Grcki scenario.

  Свиђа ми се

 1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: