Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > VOLFRAM MAS: DEGENERIK NA MESTU AMBASADORA !

VOLFRAM MAS: DEGENERIK NA MESTU AMBASADORA !

15. фебруара 2012.

 

Ubice sa krvavom biografijom i nakaznim rukama koje pucaju u život i na savesti nose sve zločine ovog sveta, uče nas poštenju, dobrom vladanju i praštanju.

 

 

„Srbi moraju svojoj deci da objasne da je bombardovanje 1999. bilo ispravno, kako ona u budućnosti ne bi mrzela Atlantsku alijansu“- reči su ambasadora nemačke koje je svojevremeno izgovorio.

 

Likovi iz zone sumraka i njuške iz arhive najružnijih bajki koje su ikada ispričane ljudskoj civilizaciji danonoćno tumaraju ovim svetom i našim ubogim životima. Babaroge i vampiri, devijanti i akrepi, šizoidi svih mogućih fela uzurpirali su život na ovoj planeti, sludili ljudski um, obeščastili sve ljudske vrednosti, uništili svaku nadu i ubili svako zdravo rasuđivanje.

 

Isti oni što su obogaljili naše živote predstavljaju nam se sada kao mecene i spasioci, oni što su nas juče vodili na vešala – sada nam pišu istoriju po kojoj su naši dedovi koljači, a njihovi preci žrtve.

Kakva bi to bila istorija kada bi jedna tako velika i moćna država kao što je Nemačka doveka bila upamćena kao simbol zla, a jedna mala Srbija sinonim za sve istorijske pobede?! Ne, to nikako ne može proći! I zato je, nekih pola veka kasnije, bilo neminovno ubiti  Jugoslaviju za kojom niko neće žaliti, a onda srušiti Berlinski zid, kako bi se Nemci ponovo ujedinili i srpsku naciju pretvorili u novo topovsko meso.

 

Kukasti krst je pre 65 godina utekao iz Kragujevca glavom bez obzira, da bi se danas tako drsko i bezobrazno, bez ikakvog obraza i skrupula vratio na mesto zločina, na istu onu zemlju koju Srbi nikada nisu znali da čuvaju – Kosovo i Metohiju. Ko ne veruje, neka dobro otvori oči i pogleda ono što je ljudska glupost u njemu tako sumanuto zatomila – videće isti onaj kukasti krst, istu onu „svastiku“ na tenkovima i borbenim vozilima okupacijskih snaga „SFORA“, „KFORA“, „UNPROFORA“ (ili kakvog već sve „LUCIFERA“ koji tamo, kobajagi, zavodi red pod alibijem međunarodne zajednice.

 

  Vojnik medjunarodnih snaga

 

 

Doduše, taj kukasti krst je nešto redizajniran. Međutim, ne u tolikoj meri da se golim okom ne vidi suština. I kako je moguće da to niko ne vidi, kako je moguće da mediiji o tome ćute? 

Za medije sa Zapada to se podrazumeva, jer oni su navikli da đubre u svojoj kući guraju pod tepih. Ali kako je moguće da o tome ne govore srpski mediji, kako je moguće da ljudske oči tako različito vide – ili se tu više radi o prodanoj duši i zgaženom karakteru?!! 

                          

 PRIMER:

 

Zamislite situaciju u kojoj upadate u tuđu kuću, pobijete sve živo što u njoj zateknete, zajedno sa psom i detetom koji su se igrali u dvorištu.

A onda, nakon nekih deset godina, vratite se na to isto mesto zločina i u istoj kući i dvorištu zateknete članove familije koje slučajno niste pobili pre desetak godina, jer slučajno toga dana nisu bili kod kuće.

Pošto vas je iznenadila činjenica da u kući nad kojom ste počinili masakr još uvek ima života, vi pred preživelim članovima porodice počinjete da objašnjavate svoj „dobrotvorni masakr“, kako bi oprali svoju smrdljivu savest i vandalski čin zbog kojeg se zapravo nikada i nećete kajati.

 

-Može li zdrav razum „progutati priču“ namenjenu za mentalno retardirane pacijente, kako je bivši masakr počinjen, zapravo, u ime moralnih načela i za dobrobit onih koji su postradali bez ikakvog razloga?

-Može li normalan čovek takvu gnusnost ikada prihvatiti za nešto normalno, i može li ljudska svest takvu grozomornu činjenicu ikada razumeti a da se nad njom zaprepaščujuće ne zgrozi?

-Može li, uopšte, zdravo ljudsko biće prihvatiti tako nešto kao logičan sled događaja, a da se prethodno ne odrekne vlastitog razuma i naprasno ne poludi?

 

-Samo ludak koji je pre nepun minut pobegao iz ludnice može da govori retorikom nemačkog ambasadora u Beogradu. Samo takva spodoba i takva mentalna nakaza može sebi dati za pravo da usred spaljenog ognjišta, usred tuđeg dvorišta, usred groblja svojih žrtava i pred okupljenom familijom ožalošćenih izjavi kako „Srbi moraju svojoj deci da objasne da je bombardovanje 1999. bilo ispravno, kako ona u budućnosti ne bi mrzela Atlantsku alijansu“.

 

-Tako ogavnog sarkazma nema ni u najperverznijim primercima romana „Alana Forda“, ni u jednom igranom filmu svetske kinematografije, niti je viđen na daskama bilo kog pozorišta koje se bavi i najmorbidnijim scenskim izrazom. Nezamislivo je da tako nešto uopšte može izaći iz usta živog ljudskog stvora, a činjenica da je takva spodoba uopšte nečiji ambasador vređa svaki razum i peče do kosti. Ne kaže se uzalud da „ljudsko zlo i bezobrazluk nemaju granica“!

 

-Hajde narode Srpski, objasni svojoj deci kako je bombardovanje tvoje države bio ispravni čin fašističke alijanse, koju danas u najvećoj meri predvode Amerikanci, Nemci i Francuzi!

Šta čekate Srbi, objasnite svojoj deci kako su ona satanski izrod, a nemački ambasador Volfram Mas i Dik Čejni – milosrdni anđeli!

Objasnite im zašto nad grobljem vaše dece ni jedan evropljanin nije ni suzu pustio, dok nemačka država u svojoj zemlji brine i o grobljima svoje pokopane štenadi. U Nemačkoj se u novinama objavljuju i čitulje upokojenih kučića, kad crkne ker neke viđenije nemačke porodice. Ali, sumnjam da je svaka porodica u Srbiji imala dovoljno novca kako bi u svojoj nacionalnoj novinskoj kući „Politika“objavila čitulju za svojim najmilijim postradalim članom.

Pitate se kako je to moguće?

Pa, moguće je, zato što nemački državni vrh ima veću odgovornost prema svom stočnom i kerećem fondu, nego srpska vlada prema svome narodu!

 

 

Nažalost, prokletstvu ovog mišljenja i nakaznoj retorici nemačkog ambasadora Volframa Masa ovde nije kraj. Njegov brutalni mentalni voajerizam i duhovna pustoš njegove ličnosti neiscrpni su arsenal prostakluka i nakaznog mišljenja, što i jeste presudna osobina koja ga određuje vojnikom visoke politike koju obično „ljudsko stado“ plaća svojim krvavim suzama.

 

-Gospodine ambasadore „Petog rajha“ ili šestog kruga pakla, (kako vam više odgovara), slobodno sugerišite šta još nismo uradili, a trebali bi kao nacija na izdisaju! Možda da vam uručimo orden „Legije časti“ za krvavi zločin i manijakalno razbojništvo koje ste, kroz čitavu istoriju, činili nad srpskim narodom i njegovim potomstvom!

Doduše, vi lično niste bili neposredni akter ranijih zločina, ali kao legitimni predstavnik sadašnjeg nemačkog političkog establišmenta i bizarni primer bolesne percepcije, svakako zaslužujete tako visoku počast od svojih večitih žrtava. Bio bi to logički sled događaja, jer svi mi ionako živimo u svetu izvrnutih vrednosti i goloj stvarnosti bez smisla.

 

Volfram Mas: „Moram da kritikujem vlasti u Srbiji što i same još uvek koriste termine poput „NATO bombardovanja“!

“Zamislite da šetate ulicom Kneza Miloša i da vas vaše dete upita: „Tata, ko je ovo uradio?“. Vi ćete mu odgovoriti: „NATO“! I šta onda očekujete od tog deteta da misli o NATO? Za razliku od toga, ja sam kao mladić u Nemačkoj gledao ruševine u svom gradu – ali ja nisam mrzeo onog ko je to učinio, jer je bilo onih koji su mogli da mi kažu zašto je to učinjeno“.

 

Ovako nešto može da izjavi samo lud čovek i biološki primat kome je u korteks mozga (ako ga uopšte i ima) ugrađen čip protiv zdrave ljudske pameti.

Sve je najzad jasno, na ovom svetu više nema tajni – ovim svetom vladaju ludaci i varvari! Ljudske kreature, što samo svojim izgledom liče na čoveka, uveliko su ovladale ovim svetom i ljudsku rasu drže u ropstvu već hiljadama godina.

-Nalazimo se u vremenu koje odlučuje o našoj daljoj sudbini – ili ćemo, kao ljudska rasa, najzad stati na kraj tim imbecilnim stvorenjima koji nas kroz čitavu istoriju tako brutalno porobljavaju, kako bi služili njihovim bolesnim potrebama i sebičnim interesima.

 

Sve što vlada Srbije treba i mora uraditi je, da ovakvim degenericima koji ne propuštaju ni jednu priliku da vređaju naše ljudsko dostojanstvo, uskrati dalje gostoprimstvo u našoj državi.

Diplomatski se zahvaliti na boravku ovog monstruma, i doživotno zabraniti njegov ulazak u Srbiju!

Ali kao i uvek, ova vlada neće ni prstom mrdnuti, nego će i dalje savijati glavu pred ovakvim ŠIZOFRENIČNIM DEGENERICIMA !!!

 

#Geto Srbija

Materijal:Koreni

%d bloggers like this: