Почетак > ГЛАС ОБИЧНИХ ГРАЂАНА > OLIVER DULIĆ, AMERIČKI MILJENIK !

OLIVER DULIĆ, AMERIČKI MILJENIK !

10. фебруара 2012.

Dulić, mladi i energični član DS-a, igra ključnu ulogu u DS koaliciji kao veza sa Hrvatskom i manjinama u Vojvodini, vrlo je važan američki sagovornik. Bio je jak pristalica projekta nove američke ambasade i lično je imenovao svog višeg asistenta da obezbedi ispunjenje zahteva američke ambasade, i pobrine se da razne dozvole ne budu zaglibljene u donjem delu birokratije.

Ovako američki ambasador u Srbiji Meri Vorlik 2011. godine izveštava Stejt Department o Oliveru Duliću u depešama koje je slala iz Beograda, a koje je objavio Wikileaks.

Celu depešu možete videti na sledećem linku: http://www.cablegatesearch.net/cable.php?id=10BELGRADE266#para-142108-8

#Geto Srbija

 

  1. 10. фебруара 2012. у 23:11

    Oliver Dulić je Bunjevac,iz Hajdukova kod Subotice (sela nastanjenog Bunjevcima,odnosno Hrvatima doseljenim iz Hrvatske,oko reke Bune te otuda i naziv Bunjevci…tobože nisu više Hrvati !) odakle na primer je i Zvonko Bogdan,pevač…rođak je Ivane Dulić-Marković,poznate po aferi kupovine vojvođanske zemlje za račun hrvatskih firmi…svi Bunjevci pa i Oliver imaju hrvatsku putovnicu…i državljanstvo Hrvatske…njegov rođeni brat je isteran iz policije jer je imao falsifikovanu diplomu,kao i Oliver…dakle,Oliver nije čak ni ortoped…ali je zato dobar Hrvat,dobar katolik i najbolji lopov u „Žutom“ dresu – preko akcije „OČISTIMO SRBIJU“ pokrao je više od 6 miliona evra do sada !!! Sebe naziva „Čistačica“ na Twitteru …a i jeste – OVA BUNJEVAČKA ČISTAČICA JE OČISTILA BUDŽET SRBIJE – DO POSLEDNJEG DINARA !!!

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: