Почетак > ШОКАНТНО > BEZOBRAZNO: VOJVOĐANSKE ANTISRPSKE NVO!

BEZOBRAZNO: VOJVOĐANSKE ANTISRPSKE NVO!

5. фебруара 2012.

Već nekoliko dana svi mediji su zatrpani pričom o srpskim huliganima, namerno prećutkujući UZROK, i pričajući o POSLEDICI I POVODU.

 

  

Iako je svima jasno da je incident u Novom Sadu i Rumi izazvan namerno, dovođenjem 4000 hrvatskih navijača, u državu čiji sunarodnici ne smeju u Krajini i Hrvatskoj ni da zamisle skup od 400 vernika na paljenju Badnjaka, spin majstori na zadatku prikazivanja Srpskog naroda kao zločinačkog, jer eto zaboga i svoje komšije teraju kamenicama sa jedne „tekme“.

Patetični izlivi „samoosude“ i pljuvanja svoga naroda, ne mogu da pomute, ni pitanja, šta će majka sa detetom na utakmici visokog rizika, i to ne u komšiluku, nego u drugoj državi i gradu gde živi 30.000 proteranih Krajišnika.

Da li takvu majku treba sažaljevati, ili joj dete oduzeti zbog nemara?

Kakva je to majka što pređe 350km da na tribinama kliče „Vukovar, Vukovar“ „Tko ne skače-Pravoslavac“ i peva Tomsonove pesme?

Pre 3 godine naša zastava reprezentacije učesnice EP, nije smela da se vijori na hali u Splitu, jer je to „iritiralo Splićane“.

Neko je dirigovao dolasku ovolokog broja Navijača, namerno pripremajući atmosferu kako je u Vojvodini „separatistički duh, gde samo što se nisu odcepili“, „pa se može urlati što ti padne na pamet“.

Najinteresantniji su „borci za mir, i toleranciju“, koji namerno od svega prave „srpski zločin“, ne sećajući se polomljenih srpskih automobila u Splitu i Dubrovniku.

Od jednom su svi postavili zajedničke hrvatsko-srpske zastave, „izdižući se iz balkanskog blata“ i praveći se tolerantnim i mirotvoračkim.

Na separatističkoj stranici „Ja sam Vojvođanin“ možete videti antisrpske šoviniste koji su danima i mesecima pljuvali po Srbiji (i čiji komentari tamo stoje), kako su odjednom svi postavili fotografije na profil, novog „bratstva i jedinstva“ između Hrvata i Srba, koju eto kvare „srpski fašisti“ od kojih „Vojvodina treba što pre da se odvoji“.

Pažljivo odgledajte video koji sledi i prosudite sami. Da li te organizacije koje sebe nazivaju svakojakim NVO rade u korist i u interesu Srbije i svih građana u njoj, ili rade samo u svom i u interesu stranih finansijera koji na sve moguća načine pokušavaju OTETI Vojvodinu od njenih građana ???!!!

# Novinar

Категорије:ШОКАНТНО Ознаке:, , ,
  1. Jovan
    5. фебруара 2012. у 16:25

    Браво … као да сам ја писао… админ страница „Није Војводина него СЕВЕРНА СРБИЈА“

    Свиђа ми се

  1. No trackbacks yet.
Затворено за коментаре.
%d bloggers like this: